Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Θέλουμε έργα και όχι πάρεργα»: Οι αστυνομικοί λένε όχι στο «κυνήγι των μασκών» (βίντεο)

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των αστυνομικών έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, εκείνοι θα κληθούν να ελέγχουν κατά πόσο θα φορούν οι πολίτες μάσκες, εκεί όπου θα είναι υποχρεωτικές

Έντονες αντιδράσεις στις τάξεις των αστυνομικών έχει προκαλέσει το γεγονός ότι από τη Δευτέρα, 4 Μαΐου, εκείνοι θα κληθούν να ελέγχουν κατά πόσο θα φορούν οι πολίτες μάσκες, εκεί όπου θα είναι υποχρεωτικές.
Μεταξύ άλλων κατηγορούν την πολιτεία ότι τους έχει μετατρέψει σε «κυνηγούς μασκών», βάζοντας ακόμα ένα βάρος στα αναρίθμητα καθήκοντα που βαραίνουν τις πλάτες των αστυνομικών.

Ακόμα, υπογραμμίζουν πως ότι η ατομική υπευθυνότητα των πολιτών για τη χρήση μάσκας δεν μπορεί να γίνει αντικείμενο ελέγχου από την αστυνομία.
Συγκεκριμένα, μιλώντας στο MEGA ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αθήνας, Νίκος Ρήγας, αναφέρθηκε στις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσουν οι αστυνομικοί από τη Δευτέρα.
«Δεν μπορεί η ΕΛ.ΑΣ. να είναι πίσω από κάθε πολίτη» τόνισε ο αντιπρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Α., υπογραμμίζοντας ότι οι αστυνομικοί ζητούν σύνεση και συνεργασία από τους πολίτες προκειμένου να επιτευχθεί ο σκοπός των υγειονομικών υπηρεσιών.
Παράλληλα, ο κ. Ρήγας τόνισε ότι οι έλεγχοι θα συνεχιστούν κανονικά μέχρι την ημερομηνία της άρσης τους, ωστόσο υποστήριξε ότι είναι «άλλο πράγμα ο έλεγχος των μετακινήσεων και άλλο η χρήση μάσκας, που έχει και ένα συγκεκριμένο κόστος για τους πολίτες».



η συνέχεια στο in.gr










Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael