Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βρήκαμε το απροσδόκητο «όπλο» κατά της γήρανσης


Η ηλικία είναι μια λέξη, μια έννοια που μεταφράζεται διαφορετικά και επηρεάζει λιγότερο ή περισσότερο την ψυχολογία του καθενός. Για κάποιους η ηλικία είναι απλά ένας αριθμός, για κάποιους άλλους κάτι περισσότερο, κάτι ‘μεγαλύτερο’. Αυτό που ισχύει για όλους είναι ότι όσο μεγαλώνουμε, πολλά πράγματα αλλάζουν. Τόσο στην εμφάνιση, όσο και στη ζωή και την καθημερινότητά μας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορείς να ‘νικήσεις’ τον χρόνο, αυτό όμως που σίγουρα μπορείς να κάνεις είναι να βρεις τους τρόπους για να φροντίσεις εσένα, την υγεία σου, την εμφάνισή σου και το μυαλό σου, όσο μεγαλώνεις.
Το μυστικό για να καταφέρεις όλα τα παραπάνω κρύβεται στο ρόδι. Δεν μπορεί να αναχαιτίσει τη φυσική ροή του χρόνου με ό,τι αυτή συνεπάγεται, ωστόσο πρόκειται για μία από τις πιο ισχυρές αντιγηραντικές τροφές της φύσης. Οι σπόροι ροδιού τα βάζουν με τις ελεύθερες ρίζες και παρέχουν αντιοξειδωτική προστασία από μέσα προς τα έξω, χωρίς να αποτελούν επιφανειακή λύση στη μάχη ενάντια στο χρόνο.
Όλα αυτά που προσφέρει το ρόδι στον οργανισμό σου, θα τα βρεις σε ένα premium συμπλήρωμα διατροφής, που αξίζει την προσοχή σου. Το GranaGard περιέχει το έλαιο των σπόρων του ροδιού που έχει υψηλές συγκεντρώσεις σε Πουνισικό Οξύ (που ονομάζεται και ωμέγα 5), ένα από τα πλέον ισχυρά φυσικά αντιοξειδωτικά. Σε κάθε μαλακό καψάκιο GranaGard περιέχονται 125mg ελαίου σπόρων ροδιού
Μέχρι εδώ όλα καλά. Αυτό όμως που καθιστά το GranaGard απαραίτητο, είναι η διαφορά του από τα κοινά συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην αγορά. Τα περισσότερα από τα ενεργά συστατικά των συμπληρωμάτων διατροφής δεν μπορούν να φτάσουν στον εγκέφαλο, το πιο σημαντικό και καλύτερα φυλασσόμενο όργανο στο σώμα μας. Γι’ αυτό το GranaGard έχει παραχθεί στη μορφή υδατοδιαλυτών νανογαλακτωμάτων ελαίου σπόρων ροδιού (PSO). Επιστημονικά αυτό εξηγείται ως εξής: Τα νανοσωματίδια PSO μπορούν να αποφύγουν την πρώτη διέλευση του ελαίου από το ήπαρ, να εισέλθουν στην κυκλοφορία του αίματος και να περάσουν στον εγκέφαλο, διαπερνώντας τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, προστατεύοντας έτσι τα λιπίδια της μεμβράνης των νευρώνων από τις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών.
Με απλά λόγια, η δράση του GranaGard είναι τέτοια, ώστε να κρατά το μυαλό ‘ζωντανό’ και να ενισχύει τη μνήμη. Κακά τα ψέματα, όσο μεγαλώνουμε η μνήμη μας εξασθενεί και δυσκολευόμαστε όλο και περισσότερο να θυμόμαστε από τα πιο απλά μέχρι τα πιο σύνθετα.
Τρεις άνθρωποι της 24MEDIA, η Μίνα Μπιράκου, ο Παντελής Βλαχόπουλος και ο Αντρέα Παλομπαρίνι εξήγησαν on camera την ανάγκη τους να κρατούν ζωντανό το μυαλό τους και αποκάλυψαν ποιο είναι το ‘όπλο’ τους στην προσπάθειά τους αυτή.

Για να μπορείς, λοιπόν, να διατηρείς ακμαίο τον οργανισμό και το μυαλό σου, όσο τα χρόνια περνούν και η ζωή σου αλλάζει, χρειάζεσαι έναν ‘σύμμαχο’. Τις περισσότερες φορές, ο σύμμαχος που χρειάζεσαι βρίσκεται δίπλα σου.
Συμφωνούμε ότι δεν μπορούμε να ξεγελάσουμε τον χρόνο και να αντιστρέψουμε τα σημάδια της γήρανσης στο σώμα και στο μυαλό μας, όπως συμφωνούμε ότι υπάρχουν τρόποι να τα καθυστερήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε. Τρόποι όπως ένα απλό – πλην όμως απαραίτητο – συμπλήρωμα διατροφής.


ladylike.gr






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael