Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Χιόνια εν μέσω… καύσωνα στην Κρήτη! Η ιστορία της φωτογραφίας που τραβήχτηκε χθες!

Μπορεί η θερμοκρασία στη χώρα μας τα επόμενα 24ωρα να σπάσει κάθε ρεκόρ για την εποχή επίπεδα, στην Κρήτη και για την ακρίβεια στη περιοχή Σκίνακας στο θρυλικό βουνό του Ψηλορείτη… έχουν δροσιά και χιόνια.
Viral στα social media έχει γίνει η φωτογραφία του επαγγελματία πληροφορικού και δημιουργού της ιστοσελίδας “cretanbeaches.com” Αλέξανδρου Ρονιώτη με τα δυο ανήλικα παιδιά του με περιβολή παραλίας ανάμεσα σε τόνους από χιόνι.
Η φωτογραφία έχει αναρτηθεί στην σελίδα του δημιουργού στο Facebook και έχει αποσπάσει τις καλύτερες κριτικές.
Όπως εξηγεί στο newsit.gr η φωτογραφία τραβήχτηκε στις 13/05 σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα μέρη του νησιού, τα οποία εξακολουθούν παρά τις υψηλές θερμοκρασίες που επικρατούν στο νησί να έχουν χιόνι.
“Είναι ένα χαρακτηριστικό σημείο αυτό του Ψηλορείτη, έχει σχεδόν πάντα χιόνι γιατί είναι βορινό και δεν το καίει ο ήλιος. Όταν χιονίζει μαζεύει πάνω από 10 μέτρα χιόνι, ενώ επιστρατεύονται τα ειδικά μηχανήματα προκειμένου να ανοίξουν το δρόμο και να δημιουργήσουν δεξιά και αριστερά αυτό το
κάτασπρο σκηνικό που μένει για αρκετούς μήνες. Πριν ένα μήνα ήταν ακόμα πιο ψηλά τα χιόνια. Η περιοχή λέγεται Σκίνακας και είναι δίπλα στο αστεροσκοπείο”.
Την φωτογραφία συνοδεύει και το εξής σχόλιο “Μπαμπά νομίζω ότι κάναμε κάποιο λάθος! Δε βλέπουμε την παραλία…”. Η σύλληψη της εικόνας και η σκηνοθεσία ανήκει στον Αλέξανδρο Ρονιώτη που αρκεί μια ματιά να ρίξει κάποιο στην ιστοσελίδα για να καταλάβει το εύρος της καλλιτεχνικής του ματιάς.
“Με αφορμή την ζέστη πήγαμε για πλάκα εκεί. Αντί να πάμε παραλία αποφασίσαμε να κάνουμε αυτή την διαδρομή αν και αν και είχε αρκετή ζέστη.
Ο Σκίνακας είναι από την μεριά του Ηρακλείου και συγκεκριμένα στα σύνορα με το Ρέθυμνο. Αρκετοί φτάνουν ως εκεί με σκοπό να βγάλουν μια παρόμοια φωτογραφία. Στα παιδιά άρεσε πάρα πολύ η ιδέα ενώ ενθουσιάστηκε με την σκηνοθεσία και το ευχαριστήθηκαν”.


newsit.gr






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael