Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ερντογάν: Κιτς φιέστα… α λα τούρκα στην Αγιά Σοφιά για την άλωση της Πόλης (βίντεο)


Ο Ερντογάν… πάτησε το κουμπί του Fatih για γεωτρήσεις νότια του Καστελόριζου και το… γιόρτασε με φλύαρες εκδηλώσεις για την Άλωση της Κωνσταντινούπολης. Μέσα στην Αγιά Σοφιά διαβάστηκε το κοράνι. Φαντασμαγορικό και… σταθερά κιτς το σόου του “σουλτάνου”. Δείτε καρέ – καρέ όσα συνέβησαν.
Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ερντογάν στήνει ένα -κιτς- σόου για να κερδίσει πόντους στο εσωτερικό ακροατήριο της Τουρκίας.

Δεν είναι καν η πρώτη φορά που έγινε προσευχή στην Αγιά Σοφιά. Είναι όμως η πρώτη φορά που συνέβη κάτι τέτοιο μια μέρα σαν και σήμερα. Σήμερα που η μέρα κάθε άλλο παρά τυχαία δεν είναι, αφού πρόκειται για την 567η επέτειο από την Άλωση της Κωνσταντινούπολης.

Ο Ερντογάν λοιπόν στήνει ένα πρωτοφανές σόου. Μετά τα πυροτεχνήματα, μια κάμερα με drone “στόχευσε” στην Αγιά Σοφιά και “μπήκε” στο παγκόσμιο μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς, από όπου και διαβάστηκε το κοράνι.

η συνέχεια ΕΔΩ












Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael