Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

ΣΕΓ: Δεν τίθεται δεν πρόκειται να τεθεί κανένα θέμα για «μεταγουνοποιητική εποχή» σε Καστοριά και Σιάτιστα



Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών ρητά και κατηγορηματικά δηλώνει ότι δεν τίθεται και δεν πρόκειται να τεθεί κανένα θέμα για «μεταγουνοποιητική εποχή» της ευρύτερης περιοχής της Καστοριάς και της Σιάτιστας. Διαφωνούμε κάθετα με τέτοιου είδους, επικίνδυνες, για τον κλάδο θέσεις και απόψεις.

Στην δύσκολη αυτή συγκυρία για όλη την περιοχή μας και ιδιαίτερα της Καστοριάς η επόμενη μέρα πρέπει να μας βρει ενωμένους να πολεμήσουμε και να επιλύσουμε τα πολλά προβλήματα του κλάδου και να διεκδικήσουμε, όλοι μαζί, αυτά που αναφαίρετα ο κλάδος μας δικαιούται.

Η ιστορία μας, οι αξίες μας και τα πιστεύω μας, δεν μας επιτρέπουν να διαγράψουμε το προϊόν της γούνας από την οικονομική δραστηριότητα της περιοχής μας.

Η γούνα ήταν, είναι και θα είναι το κυρίαρχο προϊόν της Δυτικής Μακεδονίας και αυτό θα πρέπει να γίνει κατανοητό σε όλο το φάσμα της πολιτικής εξουσίας.

Είμαστε εδώ για να προφυλάξουμε και να αναδείξουμε τον κλάδο που τόσα πολλά μας προσέφερε γενιές ολόκληρες.


Συμφωνούμε δε ότι πάντα οι καταστάσεις αλλάζουν και θα πρέπει να προσαρμοστούμε, αφουγκραζόμενοι όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας, μπαίνοντας μπροστά, όπως πάντα κάναμε στις πολλές κρίσεις που συναντήσαμε στο πέρασμα των χρόνων.

Εδώ θα είμαστε λοιπόν και σε αυτό τον νέο δύσκολο δρόμο που ανοίγεται και φαίνεται να έρχεται ,καλούμε όλους να παλέψουμε μαζί για την επόμενη ημέρα!

Ραντεβού λοιπόν στα γουναράδικα όχι όμως μεταφορικά αλλά κυριολεκτικά.











Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael