Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κορονοϊός: Αρνητικό ρεκόρ ημέρας για την Ελλάδα - 9 νεκροί σε ένα 24ωρο


Τρεις ακόμη άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους το βράδυ της Παρασκευής

Αρνητικό είναι το ρεκόρ που καταγράφηκε στη χώρα μας από τους θανάτους λόγω του κορονοϊού. Κι αυτό γιατί το βράδυ της Παρασκευής έγιναν γνωστοί ακόμη τρεις θάνατοι, με αποτέλεσμα μέσα σε ένα 24ωρο να έχουμε ήδη 9 θανάτους.

Μέχρι τις ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα, είχαμε 6 θανάτους και μέσα σε λίγες ώρες ανακοινώθηκαν άλλοι τρεις. Τα τρία θύματα ήταν ένας 68χρονος που κατέληξε στο νοσοκομείο Αττικόν και δύο γυναίκες ηλικίας 85 και 89 ετών, στην Εορδαία Κοζάνη και την Πτολεμαϊδα. Ετσι, ο αριθμός των ανθρώπων που κατέληξαν από τον covid-19 μέχρι και το βράδυ της Παρασκευής ήταν 62.


Οι ανακοινώσεις του Σωτήρη Τσιόδρα 
Χθες ο Σωτήρης Τσιόδρας είχε ανακοινώσει ότι οι θάνατοι είχαν φτάσει τους 59 από την πανδημία του νέου κορονοϊού στην Ελλάδα: το 24ωρο από τις έξι το απόγευμα της Πέμπτης έως τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν χαθεί έξι άνθρωποι. Παράλληλα, όπως είχε αναφέρει ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας στην ενημέρωση για τον νέο κορονοϊό, επιβεβαιώθηκαν άλλα 99 κρούσματα στη χώρα μας, με τον αριθμό να έφτανε μέχρι τότε στα 1.613.

Ο κ. Τσιόδρας γνωστοποίησε πως 335 από τα κρούσματα σχετίζονταν με κάποιο ταξίδι στο εξωτερικό, ενώ 563 θεωρούνταν σχετικά με άλλο επιβεβαιωμένο κρούσμα. Διασωληνωμένα ήταν 92 άτομα, 23 εκ των οποίων γυναίκες. Η μέση ηλικία των διασωληνώμενων είναι τα 66 έτη. Το 70% έχει κάποιο υποκείμενο νόσημα ή είναι ηλικιωμένοι. 11 άτομα έχουν βγει από τις ΜΕΘ και η μέλη ηλικία τους είναι τα 66 έτη.




ethnos.gr




Top Post Ad


Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael