Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κορωνοϊός: 121 νεκροί, 156 νέα κρούσματα, τα 150 στο Κρανίδι

59 σε ΜΕΘ


Ο κ.Τσιόδρας ενημέρωσε ότι οι νεκροί είναι πλέον 121, ενώ 59 συμπολίτες μας είναι σε ΜΕΘ. Επίσης, ενημέρωσε για 156 νέα κρούσματα, εκ των οποίων τα 150 βρίσκονται στο Κρανίδι. Συνολικά τα κρούσματα πλέον έχουν φτάσει τα 2.401.

Μετά την τελευταία ενημέρωση οι νεκροί στην Ελλάδα είναι 120, καθώς κατέληξαν σήμερα γυναίκα 101 ετών και ένας άνδρας 35 ετών. Το πρωί είχε γίνει γνωστός ο θάνατος από κορωνοϊό 75χρονου άνδρα στον Ευαγγελισμό.

Νωρίτερα, τα μέτρα που θα ληφθούν στη δομή μεταναστών και στο Κρανίδι μετά τα 150 θετικά κρούσματα κορωνοϊού στο ξενοδοχείο όπου φιλοξενεί μετανάστες, ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας Νίκος Χαρδαλιάς. «Ολοκληρώσαμε μια σειρά συσκέψεων με τον περιφερειάρχη και τους εμπλεκόμενους φορείς. Τα αποτελέσματα της χθεσινής δειγματοληψίας δημιούργησαν την ανάγκη άμεσου συναγερμού» σημείωσε ο κ. Χαρδαλιάς που επιβεβαίωσε 150 θετικούς στον κορωνοϊό, σε 497 δείγματα της δομείς. Ανάμεσά τους βρίσκονται και οι εργαζόμενοι, έτσι 148 θετικοί ανήκουν στους φιλοξενούμενους, μία είναι εργαζόμενη και ένα στέλεχος της δομής.
 


Πηγή: iefimerida.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael