Πρώτο κρούσμα στην Πολωνία - Άδειασαν τα σούπερ μάρκετ οι Αυστραλοί!
Παγκόσμια ανησυχία...

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχεία των ιταλικών αρχών τα κρούσματα του κοροναϊού στην χώρα είναι 2.263. Οι νεκροί έφτασαν τους 79, ενώ οι ασθενείς που έγιναν καλά είναι 170.
Σε νοσοκομείο της Πάδοβας, στην περιφέρεια Βένετο, ένας χειρούργος προέκυψε θετικός στον ιό, όπως και ένα νεογέννητο κοριτσάκι στο Μπέργκαμο της Λομβαρδίας.

Σε ό,τι αφορά την κόκκινη ζώνη της Λομβαρδίας στην οποία βρίσκονται σε απομόνωση τέσσερις γιατροί στους οποίος μεταδόθηκε ο ιός ενώ εργάζονταν, προς το παρόν εστάλη για να τους αντικαταστήσει μόνον ένας συνάδελφός τους.
Λόγω της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης, δε, αποφασίσθηκε και η αναβολή, κατά δυο μήνες, του ιταλικού φεστιβάλ κρασιού Vinitaly

Πρώτο κρούσμα στην Πολωνία
Η Πολωνία επιβεβαίωσε το πρώτο κρούσμα του νέου κοροναϊού στη χώρα, δήλωσε σήμερα ο πολωνός υπουργός Υγείας Λούκας Σουμόφσκι.


Ο Σουμόφσκι δήλωσε πως πρόκειται για έναν άνδρα ο οποίος νοσηλεύεται στη Ζιελόνα Γκόρα, στη δυτική Πολωνία, και πως η κατάστασή του είναι καλή αναφέρει το ΑΠΕ.

Ιntime
Καταναλωτές στην Αυστραλία άδειασαν τα ράφια των σούπερ μάρκετ
Σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο οι καταναλωτές αγοράζουν μαζικά χαρτί υγείας αναμένοντας προβλήματα στις προμήθειες.

Για τον λόγο αυτό η αλυσίδα Woolwarths ανακοίνωσε ότι θέτει ως όριο τα τέσσερα πακέτα ανά άτομο, ένα μέτρο που θα εφαρμόσει «ώστε να εγγυηθούμε ότι μεγαλύτερος αριθμός πελατών θα έχει πρόσβαση σε αυτά τα προϊόντα».

eirinika.gr