Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Στους «8» η Λειψία και ασταμάτητη Αταλάντα! (βίντεο)


H Λειψία επικράτησε... άνετα 3-0 της Τότεναμ στη Γερμανία και προκρίθηκε στα προημιτελικά του Champions League.

Στο γεμάτο «Ρεντ Μπουλ Αρένα», οι «ταύροι» έκαναν μια... χαψιά τους «πετεινούς» του Ζοσέ Μουρίνιο και σε συνδυασμό με το 1-0 του πρώτου αγώνα πήραν μια μάλλον πιο άνετη πρόκριση από ότι περίμεναν. Οι Γερμανοί επιβεβαίωσαν το γεγονός ότι διάγουν μια εξαιρετική σεζόν διαθέτοντας πολλούς ταλαντούχους παίκτες. Από την άλλη, λίγες ήταν εξ' αρχής οι ελπίδες της Τότεναμ καθώς ταξίδεψαν για τη Γερμανία δίχως τους Σον, Κέιν και Μπερχβάιν και αγωνίστηκαν με σέντερ φορ τον Λούκας Μόουρα Από την αρχή πάντως ήταν ξεκάθαρο πως δεν είχαν ψυχολογία για να κάνουν την ανατροπή παρότι το 1-0 του πρώτου ματς ήταν... εύθραστρο.


Ο Γιόσιπ Ιλισιτς σε ένα τρομερό βράδυ η Αταλάντα κέρδισε με 3-4 μέσα στην Ισπανία την Βαλένθια και πέρασε με εντυπωσιακό τρόπο στα προημιτελικά του Champions League.

Ο Σλοβένος χαφ της ιταλικής ομάδας έβαλε 4 γκολ (3' πεν, 43' πεν, 71', 82') και... καθάρισε για την ομάδα του σε ένα ιστορικό βράδυ. Για την Βαλένθια σκόραρε ο Γκαμεϊρό στο 21' και στο 51', ενώ έβαλε γκολ και στο 67' ο Φεράν, ενώ ο Ντιακαμπί ήταν αυτός που ουσιαστικά από νωρίς έθεσε εκτός αγώνα την ομάδα του, με τα δύο πέναλτι στα οποία υπέπεσε. Ο αγώνας έγινε χωρίς θεατές λόγω των μέτρων εξαιτίας του κορωνοϊού.



iefimerida.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael