Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Κορωνοϊός: Στη Λευκορωσία παίζουν μπάλα σαν να μη συμβαίνει τίποτα!

Το πρωτάθλημα της Λευκορωσίας έκανε πρεμιέρα την περασμένη εβδομάδα και προς το παρόν δεν ξέρουν τι θα πει κορωνοϊός.
Οι οπαδοί πετάγονται από τις θέσεις τους. Ο νεοαποκτηθείς Jasurbek Yakhshiboyev από το Ουζμπεκιστάν περνάει έναν μετά τον άλλον τους αντιπάλους σαν σταματημένους. Φτάνει μπροστά από το τέρμα. Γκολ! Η μικρή και άσιμη Energetik-BGU κάνει την μεγάλη έκπληξη και καταφέρνει να κερδίσει μέσα στο γήπεδο της την πανίσχυρη Μπάτε Μπορίσοφ.


Οι 730 άνθρωποι που βρίσκονται το κρύο και μουντό αυτό μεσημέρι στις εξέδρες του μικρού γηπέδου της επαρχιακής ομάδας της Λευκορωσίας γράφουν ιστορία. Είναι οι μοναδικοί που έχουν τη δυνατότητα εκείνη τη στιγμή να παρακολουθήσουν από κοντά επίσημο αγώνα ποδοσφαιρικού πρωταθλήματος στην Ευρώπη. Το ημερολόγιο γράφει 19 Μαρτίου 2020. 

Η ισχυρή εξάπλωση του κορωνοϊού στην Ευρώπη σοκάρει τους πάντες, με τις διοργανώτριες αρχές όλων των πρωταθλημάτων να κατεβάζουν ρολά σ’ ένα μετά το άλλο και την UEFA, ύστερα και από κρούσματα μόλυνσης δεκάδων ποδοσφαιριστών, να αναγκάζεται να αναβάλει το Euro 2020, το οποίο υπολογιζόταν πως θα ξεκινούσε τον ερχόμενο Ιούνιο και θα φιλοξενούσαν για πρώτη φορά 12 συνολικά ευρωπαϊκές πόλεις. 


η συνέχεια στο athensvoice.gr



 

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael