Κορονοϊός: Νεκρή πόλη το Μιλάνο! Φωτογραφίες σοκ

Ο κορονοϊός σκοτώνει τους Ιταλούς με απίστευτους ρυθμούς. Σε καραντίνα πλέον το ένα τέταρτο του πληθυσμού της χώρας. 133 νεκροί σε μια ημέρα. Αποκλειστικές εικόνες από το Μιλάνο που σοκάρουν!

Η Ιταλία ζει ένα κανονικό θρίλερ με τον κορονοϊό. Είναι αδιαμφισβήτητα η ευρωπαϊκή χώρα που έχει πληγεί όσο καμία άλλη με τα κρούσματα και τους θανάτους να μην σταματούν αλλά να αυξάνονται. Μόνο την Κυριακή ανακοινώθηκαν 133 νεκροί.

Η Ιταλία, με 7.375 κρούσματα και 366 θανάτους, είναι μαζί με το Ιράν και τη Νότια Κορέα ανάμεσα στις χώρες που έχουν χτυπηθεί περισσότερο από την επιδημία πέραν της ηπειρωτικής Κίνας.


Αυτή η κατάσταση οδήγησε την κυβέρνηση της Ιταλίας, να θέσει το ένα τέταρτο του πληθυσμού της σε καραντίνα, μέτρο χωρίς προηγούμενο στην Ευρώπη, που αποφασίστηκε να επιβληθεί για να ανασχεθεί η εξάπλωση της ασθένειας COVID-19, που έχει μολύνει τουλάχιστον 109.000 ανθρώπους σε διεθνές επίπεδο και προκάλεσε έναν πρώτο θάνατο στην αφρικανική ήπειρο.

Ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟY) Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεέσους χαιρέτισε τα «θαρραλέα» μέτρα της Ρώμης και τις «αληθινές θυσίες» της Ιταλίας.

Τα μέτρα περιορισμού, που θα ισχύσουν ως την 3η Απριλίου, εκτείνονται σε τεράστια έκταση της βόρειας Ιταλίας, από το Μιλάνο, την οικονομική πρωτεύουσα, ως τη Βενετία, τουριστικό μαγνήτη.
Το Μιλάνο έγινε Γουχάν

Οι 15 και πλέον εκατομμύρια.....η συνέχεια ΕΔΩ