Σιάτιστα: Η Βίκυ Χατζηβασιλείου έσπασε κατα λάθος ένα κομμάτι από τέμπλο του Ι. Ν. της Αγίας Παρασκευής! (βίντεο)Στην όμορφη Σιάτιστα βρέθηκε η αγαπημένη παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου.


Το video που ανάρτησε η Βίκυ Χατζηβασιλείου στο κανάλι της στο YouTube έγινε viral! O λόγος; Σε απόσπασμα του video, η αγαπημένη παρουσιάστρια φαίνεται να σπάει ξυλόγλυπτο τέμπλο εκκλησίας του 1677!
 
Η Βίκυ θέλησε να κάνει έναν περίπατος στη φύση, δίπλα σε μια λίμνη στην περιοχή της Σιάτιστας, και να μας ξεναγήσει  στην παλαιότερη εκκλησία της Βορείου Ελλάδος, τον Ιερό Ναό της Αγίας Παρασκευής!


Καθώς έπιανε το τέμπλο για να το δείξει, κάτι που ούτως ή άλλως απαγορεύεται, ένα κομμάτι ξεκόλλησε πάνω στα δάκτυλα του χεριού της!

«Αυτό το τέμπλο είναι μοναδικό στον κόσμο γιατί έχει μια ιδιαίτερη τεχνοτροπία για να περνάει το δάχτυλο μέσα από την κατασκευή» ακούγεται να λέει η Βίκυ τη στιγμή που ένα κομματάκι ξεκολλάει πάνω στα δάχτυλα της, αναφέρει το newsbreak.gr!

Ωστόσο, εμείς πιστεύουμε ότι το κομμάτι ήταν έτοιμο να σπάσει και ότι αποκλείεται τα λεπτεπίλεπτα δάχτυλα της κ. Χατζηβασιλείου να έκαναν τόση ζημιά…

Δείτε το απόσπασμα στο 5:38Πηγη: newsbreak.gr