Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο Δημ. Κοσμίδης για το έκτακτο Δημ.Συμβούλιο, παρουσία γραμματέα του Υπ. Προστασίας του Πολίτη στο Δημοτικό Κατάστημα του πρώην Δήμου Ασκίου



Σήμερα Τετάρτη 25 Φεβρουαρίου 2020, δέχθηκα στις 14:00 μια τηλεφωνική κλήση από την γραμματεία του Δήμου Βοΐου. Τα όσα άκουσα με άφησαν έκπληκτο. 

Ειδικότερα, με ενημέρωσαν πως αύριο το απόγευμα, δηλαδή την Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2020, στο Δημοτικό Κατάστημα του πρώην Δήμου Ασκίου, θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, παρουσία γραμματέα του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη.

Κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Βοΐου, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 24 Φεβρουαρίου 2020, κατόπιν ερωτήσεως προς τον Δήμαρχο Χρήστο Ζευκλή, σχετικά με τη δομή κλειστού-ανοιχτού τύπου μεταναστών, λάβαμε την απάντηση πως το θέμα θα συζητηθεί μέσα στις επόμενες ημέρες.

Επειδή η τοποθέτησή μου ως Επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» όσον αφορά στη λειτουργία της δομής κλειστού-ανοιχτού τύπου κράτησης λαθρομεταναστών, είναι κάθετα αρνητική, ως ένδειξη διαμαρτυρίας δεν θα παρευρεθώ στο έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δημήτριος Ι. Κοσμίδης



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael