Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σκληρή ήττα για Σάκκαρη


Η Μαρία Σάκκαρη έμεινε εκτός συνέχειας από το Qatar Total Open της Ντόχα, γνωρίζοντας βαριά ήττα από την Αρίνα Σαμπαλένκα στη φάση των “16” του τουρνουά...

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια έπιασε απόδοση κάτω του αναμενομένου και σε συνδυασμό με την φοβερή ημέρα στην οποία βρέθηκε η Λευκορωσίδα αντίπαλός της, έμεινε εκτός συνέχειας του Qatar Open με άσχημο τρόπο.
Μετά από μόλις 53 λεπτά αγώνα, η Σαμπαλένκα επικράτησε με 6-3, 6-0 της Μαρίας και την ανάγκασε στη δεύτερη ήττα της σε μεταξύ τους παιχνίδια τις τελευταίες οκτώ ημέρες, μιας και είχαν τεθεί αντιμέτωπες και στο Dubai Championships την περασμένη εβδομάδα.
Στα προημιτελικά, η Σαμπαλένκα θα παίξει κόντρα στην Κινέζα Σαϊσάι Ζενγκ, που απέκλεισε την Κίκι Μπέρτενς με 3-6, 6-3, 6-4.
Η εμφάνιση της Μαρίας την Τετάρτη ήταν μια από τις χειρότερες της φέτος, απόρροια και των πολλών, συνεχόμενων, απαιτητικών ταξιδιών και αγώνων της στο Tour. Από τη στιγμή μάλιστα που η Λευκορωσίδα βρήκε ρυθμό, το ματς δεν είχε γυρισμό.
Μόλις 13/35 πόντους στο σερβίς της κέρδισε η 24χρονη Ελληνίδα, που δέχθηκε πέντε μπρέικ και κέρδισε μόλις 9/33 πόντους που παίχτηκαν στο δεύτερο σετ, δεχόμενη το bagel από την Σαμπαλένκα.
Η μοναδική αντίδραση που βγήκε από την Μαρία, ήταν στο 5-1 του εναρκτήριου σετ, όταν και μείωσε σε 5-3, αλλά στη συνέχεια έχασε επτά σερί γκέιμς και αποχαιρέτησε το τουρνουά της Ντόχα από τον 3ο γύρο.


tennis24.gr









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael