Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συμμετοχή του 1ου Δημ. Σχ. Σιάτιστας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με τίτλο: «Εγώ είμαι εγώ, Ευζωνάκι γοργό»


Στον Πανελλήνιο διαγωνισμό παιδικής ζωγραφικής με τίτλο: «Εγώ είμαι εγώ, Ευζωνάκι γοργό» συμμετείχαν οι μαθητές και οι μαθήτριες της Δ΄ τάξης του1ου Δημ. Σχ. Σιάτιστας με εμψυχωτή τον δάσκαλό τους Μιχάλη Δούβλο έχοντας τη συγκατάθεση των γονέων – κηδεμόνων τους.


Ο συγκεκριμένος διαγωνισμός απευθύνεται σε μαθητές όλων των Νηπιαγωγείων και Δημοτικών σχολείων της Ελλάδας και συνδιοργανώνεται από το Μουσείο Ελληνικής Παιδικής Τέχνης και τον Όμιλο Ανάδειξης και Διάδοσης της Πολιτιστικής – Καλλιτεχνικής Εθνικής Κληρονομιάς «Φέρμελη, Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία».


Το κάθε παιδί δημιούργησε το δικό του Ευζωνάκι που συμβολίζει τον ηρωισμό, τη γενναιότητα, τη μαχητικότητα, τον αγώνα του δικαίου και της ελευθερίας.

Οι παιδικές ζωγραφιές έχουν ήδη αποσταλεί στην οργανωτική επιτροπή του διαγωνισμού.
 
Καλή επιτυχία σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες! Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, ήταν ξεκάθαρα μια όμορφη προσπάθεια η οποία συνδυάστηκε με τη γνώση (επεξεργασία σχετικού κειμένου και πληροφορίες για τους Εύζωνες που αναμφίβολα χαράσσονται στο παιδικό μυαλό).

Ο εορτασμός για τη συμπλήρωση των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση μόλις ξεκινά…







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael