Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σιάτιστα: Εκδήλωση 100+ χρόνων και η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κοζάνης - Τι είπε ο Υφ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης (βίντεο)



Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 22 Φεβρουαρίου με τη παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Νικόλαου Παπαθανάση η επετειακή εκδήλωση 100+ χρόνων και η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κοζάνης στη Σιάτιστα.

Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος πλαισιωμένος από τον Διάκονο τον π. Αριστείδη.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μέλη του συλλόγου, επιχειρηματίες της ΠΕ Κοζάνης και του Βοΐου καθώς και φίλοι του Επιμελητηρίου.
Στην εκδήλωση θα ακουστήκαν προτάσεις για την ανάπτυξη του κλάδου της γουνοποιίας και της περιοχής Βοΐου αλλά και για τα νέα δεδομένα της μεταλιγνιτικής περιόδου και την ανεργία στην περιοχή.
 
Στο τέλος της εκδηλώσεις τιμήθηκαν Βοϊώτες που διατέλεσαν μέλη των Διοικήσεων του Επιμελητηρίου Κοζάνης αλλά και  Υφ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης από τον Δήμαρχο Βοΐου.

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info.com

Δείτε φωτογραφίες 
Siatista-Info: Σιάτιστα: Εκδήλωση 100+ χρόνων και η κοπή της Βασιλόπιτας του Επιμελητηρίου Κοζάνης - Τι είπε ο Υφ. Ανάπτυξης & Επενδύσεων Ν. Παπαθανάσης (22-2-2020)







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael