Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Τρίτη συνεχόμενη νίκη για τον Παναθηναϊκό - «Διπλό» για ΑΕΚ και Ολυμπιακό! (βίντεο)


Ο Παναθηναϊκός συνέχισε την ανοδική του πορεία, καθώς επικράτησε την Τετάρτη με 3-0 σκορ του Ατρομήτου στο ΟΑΚΑ, για την 20η αγωνιστική της Super League, σημειώνοντας την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα.

Τα γκολ των πράσινων πέτυχαν οι Κουρμπέλης (4'), Σένκεφελντ 67') και Περέα  (76').

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο 32' οι Περιστεριώτες έμειναν με 10 παίκτες, καθώς αντίκρισε απευθείας κόκκινη κάρτα ο Κιβρακίδης για σκληρό φάουλ στον Δώνη.



Εύκολο «διπλό» για την ΑΕΚ, 3-1 τον Βόλο
Η ΑΕΚ έκανε εκτεταμένο rotation ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, αλλά αυτό δεν την εμπόδισε να πάρει μια εύκολη εκτός έδρας νίκη με 3-1 επί του Βόλου, για την 20η αγωνιστική της Super League.
Τα γκολ των νικητών πέτυχαν οι Οικονόμου (9΄), Αλμπάνης (25΄), Κλωναρίδης (52΄), ενώ οι γηπεδούχοι μείωσαν στον 89΄ με τον Γκουαροτσένα.


Έφυγε με το «τρίποντο» από το Ηράκλειο ο Ολυμπιακός, 1-0 τον ΟΦΗ

Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα την Τετάρτη από το «Θεόδωρος Βαρδινογιάννης» του Ηρακλείου, επικρατώντας με 1-0 του ΟΦΗ, για την -εμβόλιμη- 20η αγωνιστική της Super League.
Το γκολ που έκρινε το παιχνίδι το πέτυχε ο Καμαρά με πλασέ από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι το εν λόγω ματς αφήνει γλυκόπικρη γεύση στους ερυθρόλευκους, καθώς παρά το γεγονός ότι δεν είχαν βαθμολογικές απώλειες, έχασαν τον Σεμέδο, ο οποίος μετά τη λήξη αντίκρισε την κόκκινη κάρτα (δεύτερη κίτρινη) από τον διαιτητή για το «θερμό επεισόδιο» στο οποίο πρωταγωνίστησε με τον Φερέιρα. Μετά από αυτήν την εξέλιξη ο Πορτογάλος θα χάσει το προσεχές ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Τα γκολ ΟΦΗ-Ολυμπιακός0-1, Βόλος-ΑΕΚ 1-3 και ΑΕΛ-Παναιτωλικός 2-2 (onetv0
Η 20η αγωνιστική ολοκληρώνεται, την Πέμπτη με τα παιχνίδια Λαμία - ΠΑΟΚ και ΑΡΗΣ-Ξάνθη.

zougla.gr




Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας...(PayPal- Πιστωτική ή Χρεωστική κάρτα)







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael