Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Super League: Νικητής ο ΠΑΟΚ στο ντέρμπι "δικεφάλων"... νίκη για Ολυμπιακό και ΠΑΟ! (βίντεο)

 

Ο ΠΑΟΚ αναδείχθηκε νικητής στη μονομαχία του με την ΑΕΚ, που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα, για την 18η αγωνιστική της Super League.

Οι περυσινοί νταμπλούχοι επιβλήθηκαν με 1-0 της «Ένωσης», χάρη σε εύστοχο πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 57ο λεπτό, σημειώνοντας έτσι την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι στην εφετινή περίοδο.
Με αυτό το «τρίποντο» οι Θεσσαλονικείς έφτασαν τους 43 βαθμούς και βρίσκονται στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, την ώρα που οι «κιτρινόμαυροι» παρέμειναν στους 31 πόντους.

Για επιθετικό φάουλ του Σφιντέρφσκι στον Βράνιες διαμαρτυρήθηκαν οι φιλοξενούμενοι στο ξεκίνημα της φάσης του πέναλτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Ένωση», η οποία είχε δοκάρι στο 71' με τον Μάνταλο, ολοκλήρωσε το ματς με εννέα παίκτες, λόγω των αποβολών του Χουλτ και του Λιβάγια στις καθυστερήσεις του ντέρμπι.

Εύκολη νίκη για τον Παναθηναϊκό, 3-0 τον Πανιώνιο

Ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα την Κυριακή με 3-0 του Πανιωνίου στο ΟΑΚΑ, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στο 2020.

Τα γκολ του «τριφυλλιού» τα πέτυχαν οι Δώνης (14'), Μακέντα (45+1') και Ινσούα (64').
Οι «πράσινοι» με αυτό το «τρίποντο» πλέον ισοβαθμούν με τον Ατρόμητο (στους 25 βαθμούς), ωστόσο, έχοντας νικήσει στο μεταξύ τους παιχνίδι στον α’ γύρο (1-0 στο Περιστέρι), κατέχουν τυπικά προς το παρόν την 6η θέση στο βαθμολογικό πίνακα.



Άνετο πέρασμα του Ολυμπιακού από τη Λαμία, νίκησε 4-0 με χατ-τρικ του Ελ Αραμπί
Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Γιούσεφ Ελ Αραμπί ο Ολυμπιακός πέρασε σαν σίφουνας την Κυριακή από τη Λαμία, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League.
Οι Πειραιώτες, με τον Μαροκινό στράικερ να σημειώνει χατ-τρικ, συνέτριψαν με 4-0 την ομάδα του Μάντζιου στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας, καταφέρνοντας να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.
Ο Ελ Αραμπί βρήκε δίχτυα στο 40', στο 51' και στο 81', με τον Βαλμπουενά να προσθέτει κι αυτός το όνομά του στη λίστα των σκόρερ, καθώς ευστόχησε σε πέναλτι στο 70'.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σε αυτήν τη φάση αντίκρισε δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Πλιάτσικας, αφήνοντας με 10 παίκτες τους γηπεδούχους, που σήμερα υπέστησαν την πρώτη εντός έδρας ήττα τους στο φετινό πρωτάθλημα.
Από ένα δοκάρι είχε η κάθε ομάδα στο ματς, με τους Μπα (Ολυμπιακό) και Ρόμανιτς (Λαμία).

 
 

zougla.gr


Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...














Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael