Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League: Ισόπαλο το ντέρμπι - Διπλό ο Παναθηναϊκός, πολύ σκληρός για να πεθάνει o Πανιώνιος! (βίντεο)


Χάρη στις εύστοχες εκτελέσεις πέναλτι των Χατζηγιοβάνη (25’) και Μπουζούκη (90+1’) ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε το Σάββατο με 2-0 σκορ της ΑΕΛ στο «AEL FC Arena», διευρύνοντας το νικηφόρο σερί του στο πρωτάθλημα της Super League.

Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα του Δώνη έφτασε τους 34 βαθμούς και εδραιώθηκε στην τέταρτη θέση, μειώνοντας παράλληλα στους τρεις πόντους την απόστασή του από την ΑΕΚ (σ.σ.: παίζει την Κυριακή με τον Ολυμπιακό), την ώρα που οι «βυσσινί» παρέμειναν στους 24 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το «τριφύλλι» κέρδισε ακόμη ένα πέναλτι (συνολικά τρία) στο ματς, ωστόσο ο Χατζηγιοβάνης τη δεύτερη φορά που βρέθηκε απέναντι στον Κρίστινσον επιχείρησε μία εκτέλεση αλά Πανένκα, η οποία αποδείχθηκε αποτυχημένη (ο γκολκίπερ των γηπεδούχων δεν ξεγελάστηκε και μπλόκαρε την μπάλα).

Ένα πολύτιμο «τρίποντο» στη μάχη που δίνει για την αποφυγή του υποβιβασμού κατέκτησε την Κυριακή ο Πανιώνιος, ο οποίος επικράτησε την Κυριακή με 1-0 του Ατρόμητου στη Νέα Σμύρνη, για την 21η αγωνιστική της Super League.
Η «χρυσή» κεφαλιά του Δημήτρη Σταυρόπουλου στο 76’ έκρινε το ματς και χάρισε ένα τεράστιο (βαθμολογικό) «φιλί» ζωής στους «κυανέρυθρους».
Ο Πανιώνιος ήθελε πάση θυσία να πάρει την πρώτη νίκη του μετά τη 12η αγωνιστική (30 Νοεμβρίου) και το 3-0 επί του Παναιτωλικού, προκειμένου να μειώσει την απόσταση από τους Αγρινιώτες στην 13η θέση.
Εν τέλει η ομάδα του Παπαβασιλείου το πέτυχε με... δραματικό τρόπο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.

Συγκινητικές στιγμές στο ΟΑΚΑ: Θερμό χειροκρότημα για τη Μυρτώ και την Τόνια πριν το ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός


Η ΑΕΚ ανταπέδωσε τη φιλοξενία που επιφύλαξε ο Ολυμπιακός στη Μυρτώ στο ματς του πρώτου γύρου στο Καραϊσκάκη, προσκαλώντας την Τόνια, που είναι φίλαθλος των Πειραιωτών, να παρακολουθήσει κι αυτή διά ζώσης το παιχνίδι των δύο ομάδων στο Ολυμπιακό Στάδιο.
 
Οι δύο αγωνίστριες της ζωής μπήκαν πρώτες στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ με τους αρχηγούς των «κιτρινόμαυρων» και της ομάδας του Πειραιά, υπενθυμίζοντας ότι το ποδόσφαιρο ενώνει.
Η παρουσία των δύο κοριτσιών στον αγωνιστικό χώρο προκάλεσε συγκίνηση, με τους φιλάθλους της ΑΕΚ να τους χαρίζουν ένα θερμό χειροκρότημα!

ΑΕΚ και Ολυμπιακός αναδείχτηκαν ισοπαλία 1-1 στο ντέρμπι της 21η αγωνιστική της Super League, έτσι ο ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία αν κερδίσει τον Βολό τη Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στην "Τούμπα".


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Βόλου στην Τούμπα, εν μέσω της εισήγησης της ΕΕΑ για τον υποβιβασμό του «Δικεφάλου του Βορρά» και της Ξάνθης. Στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League, το ματς κρίθηκε με το πέναλτι του Βιεϊρίνια στο 60ό λεπτό.

Μουδιασμένος μπήκε στον αγωνιστικό χώρο ο ΠΑΟΚ και η πρώτη του τελική ευκαιρία έγινε στο 33΄, όταν ο Αουγκούστο, από σέντρα του Βιεϊρίνια, έπιασε κεφαλιά από καλή θέση αλλά αστόχησε. Στο 38' ο Δικέφαλος επιζητώντας το γκολ έφθασε κοντά, αλλά το σουτ του Σφιντέρσκι έδιωξε ο Τσίκα σε κόρνερ.

Τα αποτελέσματα 


Βαθμολογία


zougla.gr






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael