Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Microsoft: Τέλος η τεχνική υποστήριξη των Windows 7 - Τι σημαίνει αυτό για όλους όσοι τα χρησιμοποιούν


Ήταν γνωστό από καιρό, η Microsoft είχε προειδοποιήσει ότι θα σταματήσει να υποστηρίζει τεχνικά αυτή την έκδοση αλλά όσοι αγάπησαν τα Windows 7 δεν θέλουν με τίποτα να τα απαρνηθούν. Όμως δυστυχώς για αυτούς, έφτασε το πλήρωμα του χρόνου.
Από σήμερα η Microsoft σταματά την τεχνική υποστήριξη των δημοφιλών Windows 7 που κυκλοφόρησαν το 2009.
Παρόλο που μετά από αυτά κυκλοφόρησαν τα Windows 8 (2012), Windows 8.1 (2013) και Windows 10 (2015), τα Windows 7 δεν βγήκαν ποτέ από τις καρδιές δισεκατομμυρίων χρηστών.

Τι σημαίνει η αλλαγή αυτή
Μετά τη διακοπή της τεχνικής υποστήριξης, αν κάποιος χάκερ βρει ένα νέο κενό ασφαλείας στα Windows 7, η Microsoft δεν θα σπεύσει να το «κλείσει». Αυτό σημαίνει ότι οι υπολογιστές με Windows 7 θα συνεχίσουν μεν να λειτουργούν, αλλά θα είναι πιθανότερο να μολυνθούν με κακόβουλο λογισμικό.
Κίνδυνος δεν υπάρχει μόνο για όσα μηχανήματα με Windows 7 δεν συνδέονται στο διαδίκτυο, πράγμα σπάνιο στη σημερινή εποχή.
Η Microsoft κάλεσε τους χρήστες να εγκαταστήσουν τα νέα Windows 10, τα οποία όμως δεν διατίθενται πια δωρεάν (εκτός και εάν κάποιος αγοράσει ένα νέο υπολογιστή με προεγκατεστημένα τα Windows 10). Επίσης είναι πιθανό το νέο λειτουργικό σύστημα να μην «τρέξει» ομαλά σε παλαιό υπολογιστή. Οι ελάχιστες απαιτήσεις για τα Windows 10 είναι επεξεργαστής 1GHz, μνήμη 1 GB και αποθηκευτικός χώρος 16GB.

Μερικές εταιρείες χρησιμοποιούν εφαρμογές που «δουλεύουν» μόνο σε περιβάλλον Windows 7. Ειδικά γι' αυτές τις επαγγελματικές εκδόσεις των Windows 7 (Professional και Enterprise), θα μπορεί κανείς να έχει συνέχιση της υποστήριξης έως το 2023, αλλά με ετήσια πληρωμή 25 έως 200 δολάρια ανά συσκευή, σύμφωνα με το BBC.


pontos-news.gr




Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael