Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Βίντεο-ντοκουμέντο: H στιγμή που πύραυλος χτυπά το ουκρανικό Boeing

Βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσαν οι New York Times φαίνεται να δείχνει έναν ιρανικό πύραυλο να χτυπά ένα αεροσκάφος πάνω από την περιοχή Παράντ, κοντά στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης, όπου την Τετάρτη συνετρίβη το ουκρανικό Boeing.


Βίντεο – ντοκουμέντο που δημοσίευσαν το βράδυ της Πέμπτης οι New York Times φαίνεται να δείχνει έναν ιρανικό πύραυλο να χτυπά ένα αεροσκάφος πάνω από την περιοχή Παράντ, κοντά στο αεροδρόμιο της Τεχεράνης, όπου την Τετάρτη συνετρίβη το ουκρανικό Boeing, παρασύροντας στον θάνατο και τους 176 επιβαίνοντες.
Οπως φαίνεται στο βίντεο, μια μικρή έκρηξη σημειώνεται την ώρα που ο πύραυλος πλήττει το αεροσκάφος, ωστόσο αυτό δεν εκρήγνυται.

Το αεροπλάνο παρέμεινε στον αέρα για αρκετά λεπτά και επιχείρησε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο της ιρανικής πρωτεύουσας, πετώντας φλεγόμενο, πριν εκραγεί και συντριβεί, αναφέρουν οι New York Times, επικαλούμενoι το συγκεκριμένο, αλλά και άλλα βίντεο που έχουν στην κατοχή τους.
Οπως διευκρινίζει η αμερικανική εφημερίδα, έχει επαληθεύσει την τοποθεσία του βίντεο με την τελευταία γνωστή τοποθεσία του πομπού του αεροσκάφους.
Δείτε το βίντεο


Οι πληροφορίες
Νωρίτερα υπήρχαν πληροφορίες και αναφορές από αμερικανούς αξιωματούχους που υποστήριζαν ότι το πιθανότερο είναι η συντριβή του ουκρανικού Boeing στην Τεχεράνη να προκλήθηκε από ιρανικούς πυραύλους που το έπληξαν κατά λάθος, όπως μετέδωσε το CNN.
Η θεωρία αυτή βασίζεται στην ανάλυση δεδομένων από δορυφόρους και ραντάρ, καθώς και από ηλεκτρονικά δεδομένα που συνέλεξαν οι αμερικανικές υπηρεσίες ασφαλείας.
Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα σήμερα, από την πλευρά της, η πρώτη ιρανική έκθεση σχετικά με το τραγικό δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε 176 άτομα ανέφερε πως το αεροσκάφος έπιασε φωτιά αμέσως πριν συντριβεί, κάνοντας λόγο για «δυστύχημα».
Σημειώνεται ότι Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας του Ιράν αρνείται να παραδώσει στις αμερικανικές αρχές, αλλά και την Boeing, τα δύο μαύρα κουτιά του αεροπλάνου.

Τραμπ: Κάποιος έκανε λάθος


η συνέχεια ΕΔΩ



Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael