Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας (φωτο-βίντεο)



Με τις ευλογίες του Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου πραγματοποιήθηκε πρωτοχρονιάτικη κοπή πίτας του συλλόγου "Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας" την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020. 
Την εκδήλωση άνοιξε η πρόεδρος του συλλόγου η κ. Έλεν Κακάλη όπου αναφέρθηκε στις δράσεις και την προσφορά της Εθελοντικής Δράσης Πολιτών Σιάτιστας.
Στην έννοια του εθελοντισμού αναφέρθηκε ο Σιατίστης κ. Αθανάσιος και στο σημαντικό έργο που πράττει ο σύλλογος, "να είναι μια χρονιά αγωνιστική, να είναι μια χρονιά γεμάτη ενέργεια, να είναι μια χρονιά γεμάτη καλοσύνη, χρονιά πολλά και καλή χρονιά" τόνισε.
Χαιρετισμό έκανε η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου της Περιφέρειας μας κ. Ευφροσύνη Ντιό, ο Δήμαρχος Βοϊου Χ. Ζευκλής, ο πρόεδρος Δ.Κ. Δ. Σαμαράς, η πρόεδρος της ΔΗΚΕΒΟ Ε. Κακάλη, ο πρόεδρος του ΟΣ Σιάτιστας Σ. Μπούρτσος, από το ΚΑΠΗ Σιάτιστας η Κ. Σφενδώνη και τέλος η ταμίας του Αιμοδοτικού συλλόγου Σιάτιστας, η Ντ.Τσανικλή.
Τα δύο φλουριά της πίτας έπεσαν στις κυρίες, Ζ. Γράβα-Ζευκλή και Ντ. Τσανικλή όπου πήραν δια χειρός του Σεβ. Μητροπολίτη Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανασίου μια εικόνα του Αγίου Νεκταρίου και μια της εικόνα της Παναγίας.
Τον κόσμο διασκέδασε τοπική ορχήστρα χάλκινων ακουσμάτων αλλά και η δις Άρτεμις με ακουστική μουσική.

    Γ.Γ. Siatista-Info.com

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info.com



Δείτε φωτογραφίες
Siatista-Info: Την πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε η Εθελοντική Δράση Πολιτών Σιάτιστας (19-1-2020)





Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε το έργο μας...





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael