Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης Παύλου (φωτο-βίντεο)


Με την παρουσία πλήθους πιστών τελέσθηκε σήμερα στον Αγίου Δημητρίου Σιάτιστας, το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Σισανίου & Σιατίστης κυρού Παύλου.
Τη Θεία Λειτουργία και το ιερό μνημόσυνο τέλεσαν ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος, ο Μητροπολίτης Καστοριάς Σεραφείμ, ο Μητροπολίτης Γρεβενών κ. Δαυίδ, ο Μητροπολίτης Βέροιας Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων, ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος και ο Μητροπολίτης Θηβών και Λειβαδιάς κ. Γεώργιος πλαισιωμένοι από τους ιερείς της Μητροπόλεως αλλά και ιερείς που ήρθαν από λόλη την Ελλάδα και Κύπρο.
Τον θείο λόγο κήρυξε ο Μητροπολίτης Αργολίδος κ. Νεκτάριος αναφέρθηκε για τον μακαριστό επίσκοπο Σιατίστης, τονίζοντας "ήταν ένας μάρτυρας του Χριστού, του είμαστε ευνόμονες για ότι μας άφησε για το Επισκοπικό ύφος που απέδειξε, για τον διακριτικό λόγο του, για την άδολη και ανυπόκριτη αγάπη του, για την πνευματική του εμπειρία που μας κληροδότησε."
Στην συνέχεια ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου & Σιατίστης κ. Αθανάσιος αναφέρθηκε στην προσωπικότητα του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης Παύλου, εκφράζοντας τον σεβασμό, την αγάπη και την ευγνωμοσύνη της τοπικής Εκκλησίας για την προσφορά του.
 
Μετά το πέρας πραγματοποιήθηκε τρισάγιο στο τάφο του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης Παύλου, στον αύλειο χώρο του Επισκοπείου όπου βρίσκεται ο τάφος.

Γ.Γ. Siatista-Info.com

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info.com



Δείτε φωτογραφίες
Siatista-Info: Το ετήσιο μνημόσυνο του μακαριστού Επισκόπου Σιατίστης Παύλου (11-01-2020)





Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...







Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael