Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αλ. Τσίπρας: Συνειδητή επιλογή η θετική ψήφος μας στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου - Εγώ δεν θα γίνω Μητσοτάκης (βίντεο)



Ο κ. Μητσοτάκης διέπραξε μέγα ατόπημα που επί μήνες διέσυρε το θεσμό της Προεδρίας της Δημοκρατίας και μέγα σφάλμα που επιλέγει να μην ανανεώσει τη θητεία ενός πετυχημένου Προέδρου, του Προκόπη Παυλόπουλου, σε μια τόσο κρίσιμη συγκυρία για τα εθνικά μας θέματα.

Έχω δηλώσει και από το βήμα της Βουλής ότι εγώ ως αρχηγός της αντιπολίτευσης, Μητσοτάκης δεν θα γίνω. Δεν θα προσθέσουμε ένα ακόμη σφάλμα, δίπλα στα πολλά σφάλματα του κ. Μητσοτάκη. Θα κρατήσουμε και τώρα στάση ευθύνης, όπως κρατήσαμε πάντα σε κρίσιμες επιλογές.

Θα δώσουμε τη δυνατότητα ώστε η νέα Πρόεδρος της Δημοκρατίας να εκλεγεί με ευρεία πλειοψηφία, καθώς έτσι αρμόζει για όποιον αναλαμβάνει τη βαριά ευθύνη –όπως το Σύνταγμα ορίζει- να είναι για τα επόμενα πέντε χρόνια ο εκφραστής της ενότητας του λαού και της Δημοκρατίας μας.

Η θετική μας ψήφος στην Κατερίνα Σακελλαροπούλου δεν είναι μια επικοινωνιακή επιλογή αλλά μια συνειδητή επιλογή. Είναι συνδεδεμένη, όχι μόνο με τη στάση ευθύνης που επιλέγουμε πάντα απέναντι τους θεσμούς, αλλά και με τις ιδέες και τις αξίες μας. Με τη συνέπειά μας.

Και στην πολιτική, όπως και στη ζωή, έχει πάντα μεγαλύτερη αξία η συνέπεια από τα πολιτικά παιχνίδια.





Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael