Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ για το ζήτημα του νερού στον οικισμό Σιάτιστας και Καλονερίου



Ως πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ αισθάνομαι την ανάγκη να κάνω μια δήλωση για το ζήτημα του νερού στον οικισμό Σιατίστης και Καλονερίου. 

Ανάγκη που προκύπτει από την άστοχη επιλογή κάποιων δημοτικών συμβούλων να διασπείρουν φήμες εκμεταλλευόμενοι «ωμά» ένα ευαίσθητο θέμα με στόχο να πλήξουν τη διοίκηση της ΔΕΥΑΒ. 

Μίλησαν για «πλημμελής αντιμετώπιση» του θέματος από την ΔΕΥΑΒ και προφανώς και από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης.

Αδιαφορούν για τις επιπτώσεις που προκαλούν στους καταναλωτές και για την εικόνα που δημιουργείται προς τα έξω για την περιοχή μας. 

Δεν έχει αλλάξει τίποτα ως προς την διαχείριση του θέματος, διαχείριση που τα βήματα της επιβάλλονται από την κείμενη νομοθεσία. Οι όποιες ανακοινώσεις γίνονται κατόπιν συνεννοήσεως με την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης.

Κάνω έκκληση λοιπόν τουλάχιστον στους δημοτικούς συμβούλους που έχουν θέση θεσμική να λειτουργήσουν υπεύθυνα. Αν έχουν κάτι να πουν, τους παρακαλω να το θέσουν τεκμηριωμένα με στοιχεία, στην ΔΕΥΑΒ και τη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Μέριμνας ΠΕ Κοζάνης αφού φροντίσουν να έχουν σαφή και έγκυρη ενημέρωση, αποφεύγοντας έτσι και την ασκοπη αναστάτωση των πολιτών. Αλλιώς το μόνο που καταφέρνουν είναι να εκτίθενται και να αποκαλύπτουν την ποιότητα της προσφοράς που θέλουν να δώσουν στο Δήμο.

Ναούμ Τσιαουσης
Πρόεδρος ΔΕΥΑ Βοΐου





Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael