Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Ο απολογισμός της Ζηνοβίας: Ένας νεκρός και εκατοντάδες εγκλωβισμένοι (βίντεο)


Ολονύχτια μάχη των συνεργείων για να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι λόγω της πυκνής χιονόπτωσης 
Σαρωτικό ήταν το πέρασμα της «Ζηνοβίας» η οποία εκτός από εκατοντάδες εγκλωβισμένους οδηγούς στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ύψος της Μαλακάσας, άφησε πίσω της και έναν νεκρό στη Βοιωτία, καθώς τα σωστικά συνεργεία ήταν αδύνατον, λόγω του χιονιού, να φτάσουν στο σημείο. Σημειώνεται ότι η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχίσει να σφυροκοπά την χώρα όλο το βράδυ με τα συνεργεία να δίνουν «αγώνα» με τα χιόνια προκειμένου να κρατηθούν ανοικτοί οι δρόμοι.

Τα δυο ρεύματα της νέας Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στη Μαλακάσα άνοιξαν λίγο μετά τις 20:00, ενώ έγινε άρση της απαγόρευσης κυκλοφορίας των λεωφορείων και των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων.

Στην περιοχή έπεφτε μετά τις δυο το μεσημέρι πυκνό χιόνι δυσκολεύοντας παρά πολύ τον αποχιονισμό από τα μηχανήματα της Νέας Οδού. Η τροχαία προκαλούσε συνεχώς τεχνητές ανασχέσεις τις κυκλοφορίας για να διευκολύνει τα εκχιονιστικά μηχανήματα και να ελέγξει τη ροή της κυκλοφορίας.
Λίγο πριν τις 5 το απόγευμα η κατάσταση επιδεινώθηκε με αποτέλεσμα η Νέα Οδός να διακόψει εντελώς την κυκλοφορία στα διόδια των Αφιδνών για όσους κατευθύνονταν προς Λαμία και στα Διόδια των Θηβών για όσους κατευθύνονταν προς Αθήνα, δίνοντας παράλληλα διεξόδους για όσους ήθελαν να επιστρέψουν προς τα πίσω.

Το ethnos.gr στους εγκλωβισμένους της Μαλακάσας

Ο απεσταλμένος του ethnos.gr Κώστας Ασημακόπουλος το βράδυ της Δευτέρας κατέγραψε εικόνες από το σημείο της Αθηνών-Λαμίας όπου χιλιάδες οδηγοί είχαν κολλήσει δημιουργώντας ουρές χιλιομέτρων. Οι Αρχές από το σημείο τόνισαν ότι ίσως οι οδηγοί να βρίσκονταν κολλημένοι για περισσότερες ώρες εάν δεν ξεκινούσε η βροχή που έλιωσε τα χιόνια στους δρόμους.
Όπως φαίνεται και από τα σχετικά βίντεο τα εκχιονιστικά μηχανήματα έδιναν μάχη για να κρατηθούν ανοικτά τα δυο ρεύματα της Εθνικής Οδού στο ύψος των διοδίων Αφιδνών .



η συνέχεια ethnos.gr



Κάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...






Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael