Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

«Το έστρωσε» στη Βόρεια Ελλάδα - Κλειστά σχολεία και χαμηλές θερμοκρασίες - Χωρίς προβλήματα η Σιάτιστα (βίντεο)


Δείτε φωτογραφίες και βίντεο  από Λάρισα, Χαλκιδική, Κοζάνη, Τρίκαλα, Κιλκίς, Θεσσαλονίκη, Πτολεμαΐδα  - Λευκό τοπίο στη Θεσσαλονίκη, την Ξάνθη, τα Τρίκαλα, τη Λάρισα, το Πήλιο, τη Φθιώτιδα και σε περιοχές του Έβρου - Κλειστά σχολεία σε Λαγκαδά Θεσσαλονίκης και Σουφλί - Προσοχή στην «παγωμένη βροχή» λένε οι μετεωρολόγοι.
Αλλαγή για το σκηνικού του καιρού από σήμερα σε όλη τη χώρα, με τον χιονιά να κάνει την πρώτη του... ηχηρή επίσκεψη για φέτος στην Βόρεια, κυρίως, Ελλάδα.

Στα λευκά έχουν ντυθεί η Θεσσαλονίκη, η Ξάνθη, η Αλεξανδρούπολη, το Πήλιο, τα Τρίκαλα και η Λάρισα, ενώ σε ορισμένες περιοχές τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά.

Μάλιστα, σε αρκετές περιοχές της χώρας σημειώνονται έντονες βροχοπτώσεις, ενώ οι μετεωρολόγοι συνιστούν ιδιαίτερη προσοχή στις μετακινήσεις και στον παγετό στους δρόμους.

Τα φαινόμενα, που πιθανώς να είναι κατά τόπους έντονα, από το μεσημέρι βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Βαθμιαία επικράτηση βορειοανατολικών ανέμων που στα πελάγη θα φθάνουν τοπικά τα 7 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση από βορρά προς νότο.





Περισσότερα στο protothema.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael