Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η Στολή Του Άι Βασίλη -Νέο Χριστουγεννιάτικο Τραγούδι! (βίντεο)


Ο Κωστής Νένδος μπαίνει στην οικογένεια της Just Do It Production LTD και μας παρασέρνει σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς.

Νέος, ωραίος, τρελός, δημιουργικός, πλακατζής, με αστείρευτο χιούμορ, ευαίσθητος, πολυτάλαντος και μεγάλος εραστής κάθε τέχνης δηλώνει ο Κωστής Νένδος και διαπιστώσαμε πως είναι αλήθεια. Κατάγετε από τον Εύοσμο Θεσσαλονίκης, είναι απόφοιτος επαγγελματικού λυκείου και αυτοδίδακτος κιθαρίστας.

Είναι μόλις 21 ετών!


”Η Στολή Του Άι Βασίλη” σε στίχους Κωστής Νένδος και Νικολάου Αντωνιάδη ενώ στην μουσική- ενορχήστρωση και παραγωγή υπογράφει ο Νικόλαος Αντωνιάδης.

Ένα Χριστουγεννιάτικο τραγούδι διαφορετικό από όλα τα άλλα αφιερωμένο κυρίως στους μπαμπάδες όλου του κόσμου… νέους και παλαιούς. Τους ήρωες που κρατούν ζωντανό το όνειρο των παιδιών τους και την πίστη τους στον Άι Βασίλη με τα δώρα. Την αγαπημένη μορφή που μοιράζει απλόχερα σε όλα τα παιδιά του κόσμου ακόμη και στην πιο μακρινή γωνιά.

«Άγιε μου Βασίλη, φέτος που ήμουν καλό παιδάκι, θα ήθελα να μου φέρεις……» κι ο καλός Άγιος θα μπει από την καμινάδα ή, το παράθυρο, θα βρει το γάλα με τα μπισκότα και θα αφήσει το δώρο κάτω από το δέντρο.








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael