Απίστευτο: Πόσα εκατομμύρια βγάζει η Μαράια Κάρεϊ από το «All I Want For Christmas Is You»Η Μαράια Κάρεϊ κάθε Χριστούγεννα είναι η πιο τυχερή! 


Ο αστρονομικός χριστουγεννιάτικος μποναμάς της Κάρεϊ

Από τα δικαιώματα του Spotify, η Μαράια Κάρεϊ έχει ήδη βγάλει ήδη πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια από τότε που το τραγούδι ανέβηκε στην πλατφόρμα και, φυσικά, το ποσό αναμένεται να αυξηθεί κατακόρυφα!
Αν αυτή η εορταστική σεζόν κινηθεί όπως η περυσινή, η Μαράια Κάρεϊ αναμένεται να βγάλει περίπου 600.000 δολάρια από το Νοέμβριο του 2019 έως τα Χριστούγεννα, ενώ σύμφωνα με εκτιμήσεις που έκανε το Economist το 2016, τα έσοδα της διάσημης τραγουδίστριας από το «All I Want For Christmas Is You» έχουν ήδη ξεπεράσει τα 60 εκατομμύρια δολάρια. 
Σοκ!

Δεν λένε άδικα την Μαράια Κάρεϊ «Βασίλισσα των Χριστουγέννων»!

Ποιοι άλλοι είναι υπερτυχεροί;

Μετά το «All I Want For Christmas Is You», το επόμενο πιο επιτυχημένο Χριστουγεννιάτικο τραγούδι στο Spotify είναι το «Last Christmas» των Γουάμ που έχει ήδη αποφέρει πάνω από 1,5 εκατ. δολάρια, ακολουθεί το «Santa Tell Me» της Αριάνα Γκράντε με 1,1 εκατ. δολάρια, το «It’s Beginning To Look A Lot Like Christmas» του Μάικλ Μπάμπλ με 1 εκατ. δολάρια και το «Mistletoe» του Τζέστιν Μπίμπερ με περίπου 950.000 δολάρια. Τα χρήματα αυτά είναι τα κέρδη που έχουν αποφέρει τα τραγούδια από την ημέρα που ανέβηκαν στην μουσική πλατφόρμα.
in.grΚάντε μια ΔΩΡΕΑ οποιοδήποτε ποσού στο Siatista-Info και βοηθήστε μας να συνεχίσουμε...