Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Για την υπέρβαση κόντρα στην Μπάγερν ο Ολυμπιακός



Σημειώνεται ότι ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι απέναντι στους Γερμανούς στο «Γ. Καραϊσκάκης» είχε αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις, γνωρίζοντας όμως την ήττα με 2-3 από την πρωταθλήτρια Γερμανίας. Την ίδια ώρα, στο άλλο ματς του ομίλου η ομάδα του Πειραιά ελπίζει σε ήττα του Ερυθρού Αστέρα από την Τότεναμ.

Η αποστολή του Ολυμπιακού κόντρα στην Μπάγερν

Μετά την ολοκλήρωση της τελευταίας προπόνησης, ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδος για την αναμέτρηση. Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος τεχνικός θα έχει στη διάθεσή του τους: Σα, Αλέν, Καραργύρη, Ελαμπντελαουί, Μεριά, Σεμέδο, Τοροσίδη, Τσιμίκα, Παπαδόπουλο, Γκασπάρ, Μπενζιά, Γκιλιέρμε, Καμαρά, Μπουχαλάκη, Λοβέρα, Βαλμπουενά, Μασούρα, Ποντένσε, Ραντζέλοβιτς, Ελ Αραμπί και Γκερέρο.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Πάβελ Ρατσκόφσκι. Υπενθυμίζεται ότι Πολωνός ρέφερι είχε σφυρίξει στην ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 στη Σουηδία από την Εστερσουντ. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ομπούκοβιτς και Σιέκα, με τέταρτο τον Γιάκουμπικ, ενώ στο VAR θα είναι ο Ισπανός Ερνάντεθ και ο Πολωνός Κβιατκόφσκι. Η αναμέτρηση είναι προγραμματισμένη για τις 19:55.



Πηγή: iefimerida.gr









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael