Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πρώτος σε σταυρούς προτίμησης από τον Συνδυασμό Δασταμάνη για την εκπροσώπηση για την Γ.Σ. της Κ.Ε.Δ.Ε. ο Δημήτρης Κοσμίδης
Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019 η εκλογική διαδικασία για την εκλογή των οργάνων της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Δυτικής Μακεδονίας και των εκπροσώπων για τη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (Κ.Ε.Δ.Ε). 

Μέσα από τη σημερινή διαδικασία προέκυψε το νέο 21μελές Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Δ. Δυτικής Μακεδονίας και οι 18 εκπρόσωποι για τη Γενική Συνέλευση της ΚΕΔΕ. 

Από το Συνδυασμό «Ενότητα Δυτικής Μακεδονίας» του Δημάρχου Γρεβενών Γιώργου Δασταμάνη, ο επικεφαλής του Συνδυασμού «Ενεργοί Πολίτες» του Δήμου Βοΐου Δημήτρης Κοσμίδης εκλέχτηκε πρώτος σε σταυρούς προτίμησης για την εκπροσώπηση στη Γενική Συνέλευση της Κ.Ε.Δ.Ε.
«Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ βάθους καρδίας όλους όσοι με τίμησαν για ακόμη μια φορά με την ψήφο τους. Θα εκπροσωπήσω το σώμα επάξια στην Κ.Ε.Δ.Ε.», ήταν η δήλωση του κ. Κοσμίδη, με το πέρας της καταμέτρησης.Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael