Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σέρβια: Η Κ. Βέττα και το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας «Τραγούδησαν για τον Γιάννη» στέλνοντας το ελπιδοφόρο μήνυμα (φωτο-βίντεο)


Τελικά η ανθρωπιά και η αλληλεγγύη υπάρχουν στην κοινωνία μας, αφού στην πρόσκληση για τη φιλανθρωπική συναυλία Αγάπης «Τραγουδάμε για τον Γιάννη…» στο Πολιτιστικό Κέντρο Σερβίων ανταποκρίθηκαν εκατοντάδες συμπολίτες μας, το βράδυ της Παρασκευής 1 Νοεμβρίου 2019.
Στη συναυλία συμμετείχαν αφιλοκερδώς το Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας και η καταξιωμένη ανά το πανελλήνιο τραγουδίστρια -και νυν βουλευτής- Καλλιόπη Βέττα, που παρουσίασαν ένα πλούσιο ρεπερτόριο, από παραδοσιακό τραγούδι και μουσική από τα Βαλκάνια και τον σύγχρονο κόσμο. 


Για την Καλλιόπη Βέττα δεν χρειάζονται ιδιαίτερες συστάσεις, ήταν για μια ακόμη φορά μαγευτική. Εξαιρετική ήταν και η παρουσίαση του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας υπό την καθοδήγηση του καθηγητή τους Παύλου Μέτσιου, τις υπέροχες φωνές της Περιστέρας Πούλκαρη και του Αλέξανδρου Θεοδωρόπουλου και τους εξαιρετικούς μαθητές μουσικούς οργάνων, που καταχειροκροτήθηκαν στο σύνολό τους.
Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από τον Σύλλογο «Σέρβια εν Δράσει» και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμένων του Δημοτικού Ωδείου Σερβίων, υπό την αιγίδα του Δήμου Σερβίων, που διέθεσε -με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ.- το ποσό των 2.000 στην οικογένεια του Γιάννη. Την πρωτοβουλία και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η ομάδα Εθελοντών Κοζάνης.

«Τραγούδησαν για τον Γιάννη…». Γιά ένα 19χρονο νέο που δίνει την μάχη της ζωής και χρειάζεται τη βοήθειά μας…

Η κοινωνία, με την παρουσία της, έστειλε το ελπιδοφόρο μήνυμα…Πηγη: mikrovalto.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael