Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σεισμός στην Αλβανία: Χιλιάδες οι άστεγοι - Ανεβαίνει δραματικά ο αριθμός των νεκρών!

 Στους 21 οι νεκροί


Συγκινητικό βίντεο: Έλληνας ομογενής αναζητά τους συγγενείς του - Άγνωστος ο αριθμός των εγκλωβισμένων στα ερείπια - Μάχη με το χρόνο για τον απεγκλωβισμό τους  - Εκατοντάδες οι τραυματίες -  Σκηνές στήνει ο στρατός - Πάνω από 180 οι μετασεισμοί -  Τον Μηχανισμό Πολιτικής Προστασίας ενεργοποίησε η Ευρωπαϊκή Ένωση

Βομβαρδισμένο μοιάζει το τοπίο στην Αλβανία, όπου ο πόνος είναι απέραντος, ύστερα από τον φονικό σεισμό των 6,4 Ρίχτερ. Όσο περνούν οι ώρες, η αγωνία κορυφώνεται για την τύχη των εγκλωβισμένων κάτω από τα συντρίμμια.

Θρίλερ επικρατεί σχετικά με την τύχη των αγνοουμένων, τη στιγμή που βρίσκεται σε εξέλιξη μεγάλη κινητοποίηση για τον εντοπισμό τους. Η ανησυχία για την αύξηση του αριθμού των θυμάτων είναι μεγάλη, ενώ ήδη οι νεκροί έχουν ανέλθει στους 21 και οι τραυματίες σε εκατοντάδες. Στην πόλη  Τουμάν βρίσκονται οι δύο ομάδες της ΕΜΑΚ που μετέβησαν στην Αλβανία για να βοηθήσουν στους απεγκλωβισμούς.


Πολλοί άνθρωποι έχουν εγκλωβιστεί στα ερείπια κτιρίων, πολλά από τα οποία κατέρρευσαν κυρίως στο Δυρράχιο και τα Τίρανα. Η ώρα του σεισμού ήταν η αιτία που πολλοί εγκλωβίστηκαν στα ερείπια αφού δεν πρόλαβαν να βγουν από τα σπίτια τους.


 

Βίντεο από drone δείχνει την καταστροφή από το σεισμό






 


Δείτε την συνέχεια στο protothema.gr




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael