Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Σεισμός στην Αλβανία: Στους 35 η λίστα θανάτου

Ανασύρθηκαν τη νύχτα νεκροί ζευγάρι και το κοριτσάκι τους


Οι συγγενείς των περίπου 20 αγνοουμένων ελπίζουν σε ένα θαύμα - Διπλός σεισμός μέσα σε ένα λεπτό 4,4 και 4,5 Ρίχτερ στη διάρκεια της νύχτας - Πάνω από 8 εκατοστά ανυψώθηκε το έδαφος
 
Μειώνονται στο ελάχιστο οι ελπίδες να βρεθεί έστω και ένας άνθρωπος ζωντανός στα ερείπια που άφησε πίσω του το φονικό χτύπημα του Εγκέλαδου στη γειτονική Αλβανία. Δύο 24ωρα μετά τον σεισμό των 6,4 Ρίχτερ στις ακτές της Αδριατικής, δίπλα στο Δυρράχιο και μόλις 30 χιλιόμετρα από την πρωτεύουσα, τα Τίρανα, οι συγγενείς και οι αγαπημένοι των περίπου 20 αγνοουμένων ελπίζουν σε ένα θαύμα. Τα σωστικά συνεργεία καταβάλουν εδώ και δύο ημέρες, με κίνδυνο ακόμα και της ζωής τους, λόγω των μετασεισμών που καταγράφονται συνεχώς, τιτάνια προσπάθεια να εντοπίσουν ανθρώπους εγκλωβισμένους στα χαλάσματα. 
Η είδηση της νύχτας, ωστόσο, δεν ήταν καλή, ενισχύοντας το αίσθημα της απελπισίας και της απογοήτευσης. Τις τελευταίες ώρες ανασύρθηκαν από τα ερείπια ενός κτηρίου ένα ζευγάρι και το κοριτσάκι τους. Ήταν και οι τρεις νεκροί, ανεβάζοντας τον αριθμό στη λίστα θανάτου, όπως αποκαλύπτουν μέλη οργανώσεων που βρίσκονται στην περιοχή της Αλβανίας για να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους, στους 35!



Η συνέχεια ΕΔΩ








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael