Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πολυτεχνείο 2019 : Το τριήμερο εκδηλώσεων


Ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής το τριήμερο εκδηλώσεων για την 46η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου που όπως κάθε χρόνο θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία το απόγευμα της Κυριακής.
 
Πολυτεχνείο 2019 : Το τριήμερο εκδηλώσεων και οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις | in.gr
Ξεκινά από το πρωί της Παρασκευής το τριήμερο εκδηλώσεων για την 46η επέτειο της φοιτητικής εξέγερσης του Πολυτεχνείου που όπως κάθε χρόνο θα κορυφωθούν με την καθιερωμένη πορεία προς την αμερικάνικη πρεσβεία το απόγευμα της Κυριακής.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου οι πόρτες του ιδρύματος θα ανοίγουν στις 9.30 το πρωί και θα κλείνουν στις 9 το βράδυ, ενώ την Κυριακή, ανήμερα της επετείου, οι πύλες θα κλείσουν στις 13.00 ενώ από τις 14.00 θα ξεκινήσει η σταδιακή εκκένωση των χώρων του Πολυτεχνείου. Εντός του χώρου του Ιδρύματος θα παραμείνουν μόνο οι ομάδες περιφρούρησης της Επιτροπής Εορτασμού όπως αποφασίστηκε. 

Η καθιερωμένη πορεία προς την αμερικανική πρεσβεία έχει προγραμματιστεί για τις 4 το απόγευμα.

Ακολουθεί το κάλεσμα της Επιτροπής Εορτασμού:

ΚΑΛΕΣΜΑ
46 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ την ΕΞΕΓΕΡΣΗ του ΝΟΕΜΒΡΗ του 1973
Ο ΑΓΩΝΑΣ για «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ
Καλούμε τους εργαζομένους, τη νεολαία, κάθε προοδευτικό πολίτη, να πάρουν μέρος στις τριήμερες εκδηλώσεις για την 46η επέτειο της Εξέγερσης του Νοέμβρη και στην ΠΟΡΕΙΑ προς την Αμερικάνικη Πρεσβεία.
Καλούμε τους μαζικούς φορείς, εργατικά σωματεία, Φοιτητικούς Συλλόγους, άλλους φορείς του λαϊκού κινήματος, να πάρουν μέρος στις εκδηλώσεις προς τιμή του ξεσηκωμού του Πολυτεχνείου, διοργανώνοντας και δικές τους εκδηλώσεις στο χώρο τους.
Καλούμε τους μαθητές, φοιτητές, νέους, εργαζόμενους, τους γονείς με τα παιδιά τους στο Πολυτεχνείο.
Λαός και νεολαία να δώσουν με το μαζικό και αγωνιστικό παρόν συνολική απάντηση στην ασκούμενη αντιλαϊκή πολιτική, τη λιτότητα, τον αυταρχισμό, τη διάλυση των εργασιακών σχέσεων, στα εμπόδια άσκησης των συνδικαλιστικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, στα νέα εμπόδια που ορθώνονται στη μόρφωση των παιδιών των λαϊκών στρωμάτων, ενάντια στην ένταση της καταστολής.
ΟΛΟΙ στην ΠΟΡΕΙΑ στην ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΠΡΕΣΒΕΙΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2019 στις 4:00 Μ.Μ.
Συνεχίζουμε τον αγώνα για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών των εργαζομένων, δίνοντας σύγχρονο περιεχόμενο στο σύνθημα «ΨΩΜΙ – ΠΑΙΔΕΙΑ – ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ», ενάντια στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους και επεμβάσεις, που γεννούν πρόσφυγες και μετανάστες, ενάντια στη συμμετοχή της Ελλάδας σε αυτούς.
Οι εξελίξεις στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η δράση των δυνάμεων καταστολής με στόχο την τρομοκράτηση του λαού, λίγες μέρες πριν από το τριήμερο των εκδηλώσεων για να τιμηθεί η 46η επέτειος από τον ξεσηκωμό του Νοέμβρη του 1973, συνιστούν σοβαρό κίνδυνο. Θεωρούμε ότι, η μαζική συμμετοχή λαού και νεολαίας θα αποτρέψει κάθε τέτοιο ενδεχόμενο


in.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael