Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Η ταινία του Νίκου Κουρού «Μια νύχτα στην κόλαση» το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2019 στη Σιάτιστα


Σε ένα από τα μέρη που γυρίστηκε, τη Σιάτιστα, θα προβληθεί η ταινία του Νίκου Κουρού ‘’Μια νύχτα στην κόλαση’’,  παραμονή της επετείου του Πολυτεχνείου. 

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Καίτη Φίνου σε ρόλο έκπληξη, είναι μια φανταστική συμβολική ιστορία τρόμου, που ξεκινά από τη φράση του Μάνου Χατζιδάκι «Όποιος δε φοβάται το τέρας, πάει να πει ότι του μοιάζει» και πραγματεύεται τις συνέπειες του φασισμού και πως ο φόβος μεταβάλλεται αρχικά σε ανοχή και τελικά σε ταύτιση με το «τέρας». 

Πολλές από τις λήψεις της ταινίας έχουν πραγματοποιηθεί σε δρομάκια της πόλης, αλλά και στην παραδοσιακή κατοικία-λαογραφικό μουσείο της Τατιάνας Ντέρου και του Χρήστου Τσιότσιου. Η προβολή της θα πραγματοποιηθεί στο Βουδούρειο Πολιτιστικό Κέντρο της Σιάτιστας, στις 8.00 μ.μ. και η είσοδος θα είναι ελεύθερη. 


Η ταινία ωστόσο συνεχίζει την πετυχημένη πορεία της και στα διεθνή κινηματογραφικά φεστιβάλ. 

Μετά τη συμμετοχή της τον Οκτώβρη στο Mozimotion της Ολλανδίας, συνεχίζει στα τέλη Νοέμβρη στο 14ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Κύπρου στη Λευκωσία, ενώ στα μέσα Δεκεμβρίου στο Diorama International Film Festival στο Νέο Δελχί. Επιπλέον η ταινία είναι διαθέσιμη στο Ιταλικό συνδρομητικό κανάλι HODTV.
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael