Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

https://i.imgur.com/teIkUvD.jpeg

Type Here to Get Search Results !

Super League 1: Επέστρεψε στις νίκες ο ΠΑΟΚ... νίκη και για τον Ολυμπιακό! (βίντεο)


Στις νίκες επέστρεψε ο ΠΑΟΚ, μετά τις ισοπαλίες απέναντι στον Άρη και την ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε με 2-1 σκορ του Αστέρα στην Τρίπολη, για την 6η αγωνιστική της Super League.

Οι νταμπλούχοι Ελλάδας κατέκτησαν το τρίποντο χάρη στο γκολ του Σφιντέρσκι στο 33' και το αυτογκόλ του Μαρτίνες στο 47', ενώ το τέρμα με το οποίο μείωσαν οι Αρκάδες το σημείωσε στο 58' ο Σουάρεθ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν την έναρξη της αναμέτρησης κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στη μνήμη των έξι φιλάθλων του ΠΑΟΚ που έχασαν τη ζωή τους στις 4 Οκτωβρίου 1999 στα Τέμπη.







Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το παιχνίδι για τους γηπεδούχους, καθώς πήραν το προβάδισμα μόλις στο 6ο λεπτό, όταν ο Ματίγια εκτέλεσε το φάουλ και ο Ντιγκινί με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σα, με τη βοήθεια και του δεξιού δοκαριού!

Στο 33ο λεπτό όμως οι Πειραιώτες έφτασαν στην ισοφάριση με σκόρερ τον Μασούρα, ο οποίος μετά από σέντρα του Τσιμίκα, νίκησε με κεφαλιά τον Έμαν.


Μάλιστα πέντε λεπτά αργότερα η ομάδα του Μαρτίνς πέτυχε και δεύτερο τέρμα, με τον Ελ Αραμπί να στέλνει με κεφαλιά την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ του Άρη, κάνοντας το 2-1.


Στο 43ο λεπτό ο Σουντανί πέτυχε γκολ, ωστόσο αυτό ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ, αφότου ο Tζοβάρας τσέκαρε ο ίδιος τη φάση στο VAR.




zougla.gr





Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael