Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Super League 1: Απόδραση για τον Παναθηναϊκό από το Περιστέρι... Κέρδισαν ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρης! (βίντεο)


Με γκολ του Χατζηγιοβάνη ο Παναθηναϊκός πέρασε νικηφόρα από το Περιστέρι, επικρατώντας με 1-0 του Ατρομήτου, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League.

 

Πετυχαίνοντας όλα τα γκολ του στα πρώτα 11 λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σκορ της Λαμίας, στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής της Super League και επανέφερε τη διαφορά του από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό στους δύο βαθμούς.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά μπήκε πολύ δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και δεν άφησε περιθώριο στους φιλοξενούμενους να πιστέψουν ότι μπορεί να φύγουν με κάποιο θετικό αποτέλεσμα από την Τούμπα.



 Στις νίκες επέστρεψε η ΑΕΚ, μία εβδομάδα πριν το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη, καθώς κατάφερε να επικρατήσει την Κυριακή με ανατροπή 3-2 του Βόλου στη Ριζούπολη, για την 7η αγωνιστική της Super League.
Η «Ένωση» αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, με το μαγικό τακουνάκι του Τόρες στο 24ο λεπτό, χάρη σε ένα γκολ του Λιβάγια (31') και δύο του Μάνταλου (74' πεν., 78') γύρισε το παιχνίδι και κατέκτησε το «τρίποντο», παρά το γεγονός ότι οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 83' με τον Δημόπουλο.



Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε η θητεία του Μίχαελ Ένινγκ στον πάγκο του Άρη, καθώς οι «κιτρινόμαυροι» αγωνιζόμενοι για πρώτη φορά υπό τις οδηγίες του Γερμανού τεχνικού, πέρασαν νικηφόρα την Κυριακή από τα Πηγάδια, επικρατώντας με 1-0 της Ξάνθης.
Με αυτό το «τρίποντο» η ομάδα της Θεσσαλονίκης έφτασε τους 8 βαθμούς, ενώ στον αντίποδα, το συγκρότημα του Ραμίρεθ, που σήμερα υπέστη τη δεύτερη του ήττα, παράμεινε στους 15, όντας πάντως πολύ ψηλά στη βαθμολογία.
Η Ξάνθη, που έχει εντυπωσιάσει έως τώρα τη φετινή σεζόν, δεν είχε σήμερα καλή απόδοση στο σημερινό παιχνίδι, κι έτσι ο Άρης κατάφερε να πάρει μια σημαντική νίκη στα Πηγάδια.



zougla.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael