Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συρία: Σοκάρουν οι εικόνες παιδιών από τα νοσοκομεία (βίντεο)


Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι νεκροί άμαχοι ξεπερνούν τους 70, ενώ την ίδια ώρα υπολογίζεται ότι 160.000 άνθρωποι έχουν ξεσπιτωθεί και έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς

H τουρκική εισβολή στη Συρία μπαίνει πλέον στην έβδομη μέρα της και ο φόρος αίματος αυξάνεται ώρα με την ώρα. Μεταξύ των εκατοντάδων νεκρών και πολλοί άμαχοι, αμέτρητοι τραυματίες και βέβαια ανείπωτος πόνος για τα παιδιά που ακροβατούν μεταξύ ζωής και θανάτου.

Εικόνες σκληρές στο νοσοκομείο της Ρας Αλ Αΐν. Ένα αγόρι ουρλιάζει σπαρακτικά και ο πόνος του είναι αβάσταχτος. Το κορμί του είναι γεμάτο εγκαύματα από τη φωτιά που προκάλεσαν οι τουρκικές βόμβες. Το παιδί είναι σε κατάσταση σοκ. Κοιτάζει το σώμα του και δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει τι του έχει συμβεί. Παίρνει βαθιές ανάσες, για λίγο ηρεμεί και κοιτά γύρω του με απορία. Όμως ο πόνος επιστρέφει και πέφτει στην αγκαλιά του πατέρα του ζητώντας βοήθεια.

Σε ένα άλλο νοσοκομείο η αίθουσα με τα επείγοντα έχει γεμίσει με τραυματισμένα παιδιά. Αγόρια και κορίτσια τρομαγμένα από τη βία και τον θάνατο που περνάει από πάνω τους χωρίς να μπορούν να καταλάβουν το γιατί.  Όπως μεταδίδει το ρεπορτάζ του Open TV, από την έναρξη της τουρκικής εισβολής δεκάδες άμαχοι, ανάμεσά τους και πολλά παιδιά έχουν σκοτωθεί και εκατοντάδες άλλοι έχουν τραυματιστεί.

Σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων οι νεκροί άμαχοι ξεπερνούν τους 70, ενώ την ίδια ώρα υπολογίζεται ότι 160.000 άνθρωποι έχουν ξεσπιτωθεί και έχουν πάρει τον δρόμο της προσφυγιάς για να γλιτώσουν από τους τουρκικούς βομβαρδισμούς.




Δείτε αναλυτικά στο ρεπορτάζ του Open TV:





ethnos.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael