Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Επανάσταση: Ήρθαν τα λάστιχα αυτοκινήτου χωρίς αέρα


Η Michelin βγάζει στην αγορά τα νέα πρωτοποριακά λάστιχα, τα οποία δεν χρειάζονται αέρα. 
 

Μια νέα πρωτοποριακή τεχνολογία λανσάρει η Michelin, η οποία θα κυκλοφορήσει τα πρώτα ελαστικά αυτοκινήτου, τα οποία δεν θα χρειάζονται αέρα. «Το TWEEL, το ελαστικό radial χωρίς αέρα, μας διαφοροποιεί από τον ανταγωνισμό και είναι η πρώτη λύση radial χωρίς αέρα που παράγεται για το εμπόριο, επιβεβαιώνοντας έτσι την ηγετική θέση της Michelin στον σχεδιασμό της κινητικότητας του μέλλοντος» εξήγησε ο Ralph Dimenna, επικεφαλής των τεχνολογιών Tweel.

«Το ράντιαλ ελαστικό χωρίς αέρα Tweel, επιτρέπει στη Michelin να μπει σε νέες αγορές και να επεκτείνει το μερίδιο αγοράς της στην αγορά των βιομηχανικών εφαρμογών και μηχανημάτων έργων. Η βιομηχανία έχει ανάγκη για λύσεις που θα συμβάλλουν στην παραγωγικότητα, την ασφάλεια και την κερδοφορία. Η εξυπηρέτηση των πελατών μας είναι στο επίκεντρο της στρατηγικής μας για επιτυχία», πρόσθεσε.
Η συγκεκριμένη ιδέα, βέβαια, δεν είναι καινούργια. Κι αυτό γιατί είχε παρουσιαστεί για πρώτη φορά στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Παρισιού το 2004, και είναι το μόνο προϊόν στην αγορά που μπορεί να υποσχεθεί χωρίς κανένα συμβιβασμό εγγύηση παραγωγικότητας. Το συγκεκριμένο ελαστικό είναι βασισμένο στην κλασσική τεχνολογία των Ράντιαλ αλλά δεν χρειάζεται αέρα, για αυτό και εξαφανίζει το ρίσκο του κλαταρίσματος. Με στόχο την μείωση του χαμένου χρόνου λόγω της επισκευής ελαστικών μετά από ένα κλατάρισμα, πολλές βιομηχανίες ήταν σε αναζήτηση μιας εναλλακτικής που δεν θα μείωνε την ελκτικότητα, την ευκολία χειρισμού και την άνεση.
Το Michelin Tweel συγκεντρώνει τα εν λόγω πλεονεκτήματα: χωρίς ανάγκη ελέγχου της πίεσης του αέρα, ευκολία στην τοποθέτηση, αντοχή στα χτυπήματα, μεγαλύτερη άνεση και ευκολία για τον χρήστη, παραγωγικότητα και διάρκεια ζωής βελτιωμένη σε σχέση με το συμβατικό ελαστικό.

Δείτε το βίντεο για τα λάστιχα:
pagenews.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael