Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τέτοιες εποχές δεν ξανάρχονται...

Το λέω και το επαναλαμβάνω στους νεώτερους ότι προλάβαμε και διασκεδάσαμε αληθινά .
Με κοιτάζουν λές και έρχομαι από άλλο πλανήτη. Ομως ήταν η εποχή της οικονομικής ανόδου και της αφθονίας η οποίες αντανακλούνταν και στον τρόπο διασκέδασης Στα μέρη μου διοργανώναμε ανδρικά και γυναικεία καλλιστεία ,διαγωνισμούς τουρτοφαγίας ντυσίματος και ότι άλλο βάλει ο νους σου. Οταν επιβλήθηκε ο νόμος να κλείνουν τα νυχτερινά μαγαζιά στις δυο το πρωί αρνούμασταν να φύγομε, ο μαγαζάτορας μας ανεχόταν αλλά ερχόταν η αστυνομία να μας βγάλει έξω από το κατάστημα προκειμένου αυτό να κλείσει....Στα μέρη μου δεν υπήρχαν ποτά μπόμπες ούτε τα αισχρά σφηνάκια ( αυτά εφευρέθηκαν αργότερα) .
extra 84874 MYTHOS2  
 Μου άρεσε να κάθομαι στην κονσόλα και να σχεδιάζω το μουσικό πρόγραμμα.. Μια συγκεκριμένη ντισκοτέκ (σε υπόγειο ξενοδοχείου) φημολογούνταν τότε ότι είχε την ακριβότερη επίπλωση σε όλη την Ελλάδα ίδια επίπλωση με μια της Κέρκυρας .. Κέρασμα ποτού στους τακτικούς θαμώνες ευγένεια από τον ιδιοκτήτη και ποτέ face control ούτε ξενέρωμα με πορτιέρηδες .(επαρχία γαρ αυτά δεν χρειάζονταν).
 
Μελανό σημείο οι κόντρες με τις μηχανές έξω από μια συγκεκριμένη ντίσκο σε μεγάλη ευθεία καθώς και η οδήγηση πολλών εκατοντάδων μέτρων στη μια ρόδα Αφήναμε το χορό για να απολαύσομε το θέαμα. (Δεν είμαι υπερήφανη γι αυτό).

Αυστηρή τήρηση στο όριο ηλικίας ( έπρεπε να είσαι άνω των 16 διαφορετικά να συνοδεύεσαι από ενήλικα ) .Τσοντάραμε για εισιτήριο στους μη έχοντες και όταν φεύγαμε πηγαίναμε στην παραλία για μπάνιο ή κάπου μακρύτερα για να κλέψομε ένα καρπούζι...... Λες και είχαμε ανάγκη.... Ευχαριστώ που μου τ αθυμήσατε όλα αυτά.
 
Τέτοιες εποχές δεν ξανάρχονται........



apotis4stis5.com


*Αρχική φωτογραφία Λ. Μάνιος (Cafe Rita - Siatista)




https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael