Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Πεπρωμένο φυγείν αδύνατο - Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει όπως και όταν πρέπει

Σταματήστε να παλεύετε με το πεπρωμένο σας και να βιάζεστε.

 

Όλη μου την ζωή ήθελα τον πλήρη έλεγχο όλων. Ήθελα να αποφασίζω ακριβώς που θα πήγαινα, ποιον θα συναντούσα και τι θα συνέβαινε σε κάθε βήμα μου. Ανεξάρτητα από το πόσο πολύ το επιθυμούσα, η ζωή δεν ακούει πάντα. Δεν ήταν έκπληξη το ότι έγιναν πολλά που δεν είχα σχεδιάσει.
Καθώς έβλεπα κάθε ένα από τα σχέδια μου να φεύγει από τον έλεγχο μου, αναστατωνόμουν και στεναχωριόμουν. Ωστόσο, καθώς ο καιρός πέρασε, συνειδητοποίησα ότι όλοι θέλουμε έλεγχο αλλά δεν μπορούμε πάντα να τον έχουμε. Θέλω να σας πω τι έμαθα και πως χρειάζεται να σταματήσετε να πιέζετε το πεπρωμένο σας- ότι είναι να γίνει θα γίνει.

Αφήστε την ζωή να ξεδιπλωθεί
«Δεν μπορείς να συνδέσεις τις τελείες κοιτώντας μόνο μπροστά. Πρέπει να κοιτάς και πίσω. Έτσι, πρέπει να εμπιστευτείς το ότι οι τελείες κάπως συνδέονται με το μέλλον σου. Πρέπει να εμπιστευτείς κάτι- το ένστικτο, το πεπρωμένο, την ζωή, το κάρμα, οτιδήποτε. Αυτή η προσέγγιση ποτέ δεν με απογοήτευσε και έκανε την διαφορά στην ζωή μου». – Στηβ Τζομπς

Πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται να έχουν πίστη. Παρά το πόσο δύσκολο μπορεί να είναι, το να έχετε θα κάνει την ζωή σας ευκολότερη. Αφήνοντας το άγχος που νιώθετε από την προσπάθεια σας να έχετε τον έλεγχο, ελευθερώνετε τον εαυτό σας. Του δίνετε την ευκαιρία να αφήσει την ζωή να ξεδιπλωθεί έτσι όπως προορίζεται.
Το θέμα είναι πως ανεξάρτητα από το πόσο προσπαθείτε να επιμείνετε στην επιθυμία σας να κυριαρχείτε στο πεπρωμένο σας, δεν μπορείτε. Η ζωή θα συμβεί είτε σας αρέσει είτε όχι. Μερικές φορές, αυτό που θα συμβεί θα είναι καλό και άλλες θα είναι κακό, αλλά μακροπρόθεσμα όλα θα είναι για την ευημερία σας.

Είναι δύσκολο να καταλάβετε
Ξέρω πως μπορεί να είναι δύσκολο να αποδεχτείτε όλες τις δυσκολίες της ζωής. Άσχημα πράγματα συμβαίνουν, μπορεί να αρρωστήσετε, να χάσετε μια δουλειά, να χάσετε κάποιον που αγαπάτε ή οτιδήποτε άλλο. Αν και θα σας πληγώσουν, το να προσπαθήσετε να τα αλλάξετε δεν πρόκειται να δουλέψει. Αυτό που είναι να γίνει θα γίνει.
Υπάρχει ένα σχέδιο για όλους. Οι κακές στιγμές μπορεί να είναι σκληρές αλλά υπάρχουν για ένα λόγο. Σας βοηθούν να αναπτυχθείτε, σας διδάσκουν σημαντικά μαθήματα και σας βοηθούν να εκτιμήσετε τις καλές στιγμές ακόμα περισσότερο.

Μπορεί να είναι επώδυνο το να χάσετε κάτι στην ζωή, αλλά αν πραγματικά προορίζεται να υπάρχει, θα σας επιστραφεί. Αλλά αν φύγει, τότε θα μπορέσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, το αληθινό σας πεπρωμένο, σύμφωνα με το awakengr.com.

Να θυμάστε πως πάντα υπάρχει ένα σχέδιο
Όταν τα πράγματα δεν συμβαίνουν όπως θέλουμε, μπορούμε να αρχίσουμε να μισούμε τον κόσμο. Μπορούμε να κατηγορήσουμε το σύμπαν που μας πρόδωσε και δεν άκουσε την ευχή μας. Σε μερικές περιπτώσεις, μπορεί να αισθανθούμε εντελώς εγκαταλελειμμένοι, σαν να μην μας προσέχει κανείς και πως δεν μας έχει μείνει καμία ελπίδα.

Παρακαλώ να θυμάστε πως το σύμπαν δεν σας έχει εγκαταλείψει. Απλώς επειδή αυτό που σας συμβαίνει δεν είναι αυτό που ελπίζατε, δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει ένας λόγος γι αυτό. Όλα όσα έρχονται στην ζωή σας έχουν ένα σκοπό ακόμα και αν δεν φαίνεται από την αρχή. Μια μέρα, όταν κοιτάξετε πίσω, θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό που συνέβη ήταν για το καλύτερο.

Σταματήστε να παλεύετε με το πεπρωμένο σας και να βιάζεστε. Υπάρχει ένα σχέδιο για την ζωή σας και το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να προσπαθήσετε να γίνετε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σας. Όταν τα πράγματα δεν λειτουργούν όπως θα θέλατε, να θυμάστε ότι υπάρχει ένα νόημα πίσω από όλα αυτά. Τελικά, θα έχετε στην ζωή σας όλα όσα προορίζεστε να έχετε. eirinika.gr


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael