Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου στη φιλαρμονική της Σιάτιστας (φωτο)
Αγιασμός για την έναρξη της νέας περιόδου τελέστηκε την Τρίτη 22 Οκτωβρίου στη φιλαρμονική της Σιάτιστας, χωροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανασίου. Στην τελετή παρευρέθηκαν ο πρόεδρος του Νομικού Προσώπου κος Μιλτιάδης Γκουλιαμπέρης, ο αντιπρόεδρος κος Παναγιώτης Τουλιόπουλος, η αντιδήμαρχος πολιτισμού και κοινωνικής αλληλεγγύης κα Νικολέτα Πάτρα, ο αντιδήμαρχος καθημερινότητας κος Ώττας Βασίλης, η πρόεδρος του ΔΗΚΕΒΟ κα Ελένη Κακάλη, η σύμβουλος του τοπικού συμβουλίου Σιάτιστας κα Γραβα, τα μέλη και μαθητές της φιλαρμονικής και γονείς αυτών. 


Αμέσως μετά τον αγιασμό ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης ευχήθηκε στα παιδιά καλή μουσική χρονιά. Στην συνέχεια η αντιδήμαρχος κα Πάτρα και ο πρόεδρος κος Γκουλιαμπέρης αναφέρθηκαν στις ομιλίες τους για το έργο που επιτελείται, και ότι ο δήμος θα στηρίζει και θα συμβάλει πάντα, και θα είναι πάντα δίπλα σε ότι χρειαστούν. 


Τέλος, ο Αρχιμουσικός κος Νικόλαος Γκουζγκούνης ο οποίος αφού ευχαρίστησε όλους για την παρουσία τους, και αφού υποδέχθηκε τα νέα μέλη της φιλαρμονικής, ευχήθηκε η νέα χρονιά να είναι ακόμα πιο καλή και δημιουργική για όλους.

Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael