Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Προκριματικά Euro 2020: Η γαλανόλευκη ηττήθηκε με 1-0 από την Φινλανδία!


Εθνική Ελλάδας: Τετέλεσται...


Η Εθνική άλλαξε προπονητή, όχι όμως και αγωνιστικό πρόσωπο, πραγματοποίησε ξανά άοσμη εμφάνιση και θα δει από τον... καναπέ της μια ακόμη μεγάλη διοργάνωση, εκτός αν έρθουν τα πάνω κάτω.


Όποιος πίστευε πραγματικά ότι με μια αλλαγή προπονητή μεσούσης των προκριματικών του Euro 2020, ξαφνικά και ως δια μαγείας η Εθνική ομάδα θα άλλαζε πρόσωπο και θα "κεντούσε" στο χορτάρι, πήρε την (αποστομωτική) απάντησή του στο παιχνίδι με τη Φινλανδία στο Τάμπερε για την 5η αγωνιστική τoυ 10ου ομίλου. 

Η γαλανόλευκη ηττήθηκε δίκαια με 1-0 από μια πιο δεμένη και πιο στιβαρή ομάδα, βρίσκεται ήδη στο -11 από την πρωτοπόρο Ιταλία και στο -8 από τους Σκανδιναβούς, επομένως... τετέλεσται.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα παίρνει ό,τι αξίζει. Το ντεμπούτο του Τζον Φαν Σιπ στον πάγκο συνδυάστηκε με ήττα και ουσιαστικά τον αποκλεισμό από τα τελικά του επόμενου ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Προφανώς και δεν φταίει ο νεοφερμένος Ολλανδός προπονητής και θα είναι αστείο και άδικο να του φορτωθούν ευθύνες για το γεγονός ότι η Εθνική θα δει από την τηλεόραση ένα ακόμη μεγάλο ποδοσφαιρικό γεγονός. Όπως έστρωσε η γαλανόλευκη, θα κοιμηθεί. Τα λάθη στη ζωή πληρώνονται...

Η εμφάνιση στο Τάμπερε ήταν άοσμη και άγευστη, η ομάδα απείλησε ελάχιστα την Φινλανδία και έφτανε μια κακή αντίδραση του Κουρμπέλη στο 50', όταν έκανε πέναλτι στη γωνία της περιοχής, για να έρθει το γκολ των γηπεδούχων, που κράτησαν το προβάδισμά τους μέχρι το τελος και πανηγύρισαν ένα ακόμη τρίποντο, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκρισή τους στα τελικά. Οι Φινλανδοί απολύτως δίκαια είναι με το 1,5 πόδι στο Euro το επόμενο καλοκαίρι και εμείς στον... καναπέ μας.


ομιλος 



sport24.gr



Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael