Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Champions League: Η γιορτή αρχίζει

Η πρώτη βραδιά του Champions League είναι έτοιμη να μας χαρίσει μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις 
 
Champions League: Η γιορτή αρχίζει | in.gr
Μετά από αρκετούς μήνες αναμονής το Champions League επιστρέφει και είναι έτοιμο να χαρίσει μεγάλες στιγμές και πολλές συγκινήσεις. Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση κάνει πρεμιέρα απόψε με τα πρώτα οκτώ ματς των ομίλων, ενώ θα συνεχιστεί και αύριο (Τετάρτη, 18/9) με τον Ολυμπιακό, τον μοναδικό εκπρόσωπο από το ελληνικό πρωτάθλημα, να ρίχνεται στη «μάχη» κόντρα στην πανίσχυρη Τότεναμ.

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου ξεκινάει απόψε και θα μας συντροφεύει μέχρι και τις αρχές Ιουνίου κάθε Τρίτη και Τετάρτη γεμίζοντας τα βράδια μας. Η πρώτη βραδιά του Champions League είναι έτοιμη να μας χαρίσει μερικές σπουδαίες αναμετρήσεις.

Συγκεκριμένα, η Πρωταθλήτρια Ευρώπης Λίβερπουλ φιλοξενείται από τη Νάπολι στην Ιταλία σε μια πολύ δύσκολη εκκίνηση στην προσπάθεια που θα κάνει για να διατηρήσει τα κεκτημένα στη διοργάνωση. Από την άλλη όμως το κορυφαίο ματς της βραδιάς δεν είναι άλλο από εκείνο που θα διεξαχθεί στη Βεστφαλία ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπαρτσελόνα, με τον Λιονέλ Μέσι να είναι πανέτοιμος για να αγωνιστεί.
Ο Αργεντινός σούπερ σταρ δεν έχει αγωνιστεί ποτέ στο Signal Iduna Park και είναι η πρώτη φορά που θα έχει την ευκαιρία να «τρελάνει» και τους παθιασμένους οπαδούς της Ντόρτμουντ. Όσον αφορά τις υπόλοιπες αποψινές αναμετρήσεις, η Τσέλσι του Φρανκ Λάμπαρντ θα υποδεχθεί τη Βαλένθια στο «Στάμφορντ Μπριτζ», ενώ Άγιαξ και Ίντερ έχουν πιο εύκολα (στα χαρτιά) κόντρα σε Λιλ και Σλάβια Πράγας αντίστοιχα.
Η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση ωστόσο έχει άμεσο ενδιαφέρον για την Ελλάδα από αύριο, καθώς ο Ολυμπιακός, ο οποίος είναι ο μοναδικός σύλλογος από τη χώρα μας που συνεχίζει στην Ευρώπη, υποδέχεται την Τότεναμ στο Καραϊσκάκη (19:55).

Οι ερυθρόλευκοι μετά την τρομερή πορεία που πραγματοποίησαν στα προκριματικά έχουν μια τεράστια πρόκληση μπροστά τους, αφού βρίσκονται σε ένα γκρουπ με σπουδαίες ομάδες (Μπάγερν, Τότεναμ, Ερυθρός Αστέρας) και αρχής γενομένης με το ματς με τους Λονδρέζους θέλουν να μαζέψουν όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς γίνεται στην Ευρώπη.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της Τρίτης 17-09-2019:

Ίντερ – Σλάβια Πράγας (CosmoteSport 4 HD, 19:55)
Λιόν – Ζενίτ (CosmoteSport 5 HD, 19:55)
Ντόρτμουντ – Μπαρτσελόνα (CosmoteSport 2 HD, 22:00)
Νάπολι – Λίβερπουλ (CosmoteSport 3 HD, 22:00)
Τσέλσι – Βαλένθια (CosmoteSport 6 HD, 22:00)
Μπενφίκα – Λειψία (CosmoteSport 7 HD, 22:00)
Άγιαξ – Λιλ (CosmoteSport 8 HD, 22:00)
Σάλτσμπουργκ – Γκενκ (CosmoteSport 9 HD, 22:00)


Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael