Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Συγχαρητήριο μήνυμα για την διοργάνωση της εκδήλωσης της Ε.Π.Σ Κοζάνης

Στις 8 Σεπτεμβρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο Σιάτιστας η ετήσια εκδήλωση κλήρωσης του πρωταθλήματος Α΄ και Β΄ Κατηγορίας και του Κυπέλλου Ερασιτεχνών (Α΄ και Β΄ Φάσης ) της Ε.Π.Σ. Κοζάνης. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης απονεμήθηκαν τιμητικές διακρίσεις στους πρωταγωνιστές της περσινής περιόδου. 

Θα θέλαμε με τη σειρά μας να δώσουμε συγχαρητήρια για την εξαιρετική διοργάνωση καθώς να συγχαρούμε και τις ομάδες του Δήμου μας, τον Μακεδονικό Σιάτιστας, Αναγέννηση Εράτυρας, Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου Ένωση, Δόξα Μικροκάστρου και Α.Μ.Σ Γαλατινής . Τους ευχόμαστε τη φετινή χρονιά να έχουν ανοδική πορεία και να κατακτήσουν τους στόχους τους. 

Με λύπη μας όμως πληροφορηθήκαμε τη μη συμμετοχή , της ομάδας Δράσης Τσοτυλίου. Σαν «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ» δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό της Δημοτικής Ενότητας Τσοτυλίου και δίπλα σε αυτή την ιστορική ομάδα. Θα είμαστε παρόντες ώστε να δημιουργηθεί ένα άξιο και ικανό προεδρείο και ευελπιστούμε την επόμενη χρονιά στη συμμετοχή της. Δημήτριος Ι. Κοσμίδης
Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης
Συνδυασμού «ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ-ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ ΒΟΪΟΥ»
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael