Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης τρεις μήνες πριν στην Φλώρινα για το λιγνίτη και την ΔΕΗ υπο τις επευφημίες συνδικαλιστών και στελεχών της ΝΔ


Τι έλεγε ο Κ. Μητσοτάκης τρεις μήνες πριν στην Φλώρινα για το λιγνίτη και την ΔΕΗ υπο τις επευφημίες συνδικαλιστών και στελεχών της ΝΔ

Τα παρακάτω τα είπε ο πρωθυπουργός κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας σε συγκέντρωση του κομματός του

10 ημέρες πριν απο τις εκλογές στην Φλώρινα σε ομιλία του στην ταράτσα του ξενοδοχείου Λινγκος.

"Η μεταλιγνιτική εποχή δεν θα έρθει απο την μια στιγμή στην άλλη, γιατί ο λιγνίτης παραμένει το καύσιμο γιατί στηρίζει την ενεργειακή πολιτική της χώρας.........χειροκροτήματα)"

"Θα στηρίξουμε την ΔΕΗ γιατι βλάπω οτι έχουμε πολλούς φίλους συνδικαλιστές  (χειροκροτήματα,  ζητωκραυγές απο το πληθος των νεοδημοκρατων)... με τους οποίους έχουμε κάνει πολλές κουβέντες, έχουμε συμφωνήσει, έχουμε διαφωνήσει, αλλά συμφωνούμε στην ανάγκη να σωθε'ι η μεγαλύτερη επιχείρηση της χώρας"  (χειροκροτήματα)

Αυτά έλεγε ο σημερινός πρωθυπουργός στο μακρινό Ιούνιο του 2019 στην Φλώρινα κατά την διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας.  
 Οι συνδικιαλιστές που το επευφημούν και τον χειροκροτούν άταν αναφέρει οτι ο λιγνίτης θα παραμείνει το ενεργειακό καύσιμο της χώρας φαίνονται καθαρά τα προσωπά τους όπως και των υποψηφίων που σήμερα είναι βουλευτές του Ελληνικού κοινοβουλίου.


Μπορείτε να δείτε και εδώ



Πηγη: vetonews.gr








Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael