Τελευταια Νεα

6/trending/recent

Hot Widget

Type Here to Get Search Results !

«Πρώτο κουδούνι» και ο Αγιασμός στα σχολεία της Σιάτιστας! (φωτο-βίντεο)


Το πρώτο κουδούνι χτύπησε σήμερα για τους μαθητές των σχολείων, με τον καθιερωμένο αγιασμό και τις ευχές ιερέων, εκπαιδευτικών και γονέων για τη νέα σχολική χρονιά στη Σιάτιστα.

Τον Αγιασμό στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας και το Μουσικό σχολείο τέλεσε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σισανίου και Σιατίστης κ.κ. Αθανάσιος και στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας ο πατήρ Εφραίμ Τριανταφυλλόπουλος μαζί με τον π. Βασιλείο.

(Αγιασμός στο 3ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας)
(Αγιασμός στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Σιάτιστας)
Ο Δήμαρχος Βοΐου Χρήστος Ζευκλής ευχήθηκε καλή πρόοδο στους μαθητές, δύναμη και κουράγιο στους γονείς, υγεία και ήθος από τους καθηγητές και δασκάλους.



Μάλιστα στους μικρούς μαθητές... ο Δήμαρχος Βοΐου χαριτολογώντας είπε, "θα έρθουμε ξανά τον Ιούλιο για να δούμε ποιος ήταν πιο καλός, ποιος ήταν πιο επιμελής. Θα έρθουμε ξανά με την Αστυνομία, αυτός που δεν τα πήγε καλά θα φύγει με τον Αστυνόμο.
Όποιος τα πάει καλά θα έρθει με εμένα στο δημαρχείο για να τον κάνω μια μέρα Δήμαρχο!" 
 (Αγιασμός στο Μουσικό Σχολείο Σιάτιστας)

Το παρόν στον αγιασμό των σχολείων έδωσαν ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ. Καμπούρας (2ο δημ. σχ.), ο Δήμαρχος Βοΐου Χρ. Ζευκλής (2ο δημ. σχ.), ο Αντιδήμαρχος καθημερινότητας-υποδομών και έργων, Β. Ώττας (3ο δημ. σχ. Μουσικό σχ.), ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΒ και εντεταλμένος στον Αθλητισμό Ν. Τσιαούσης (Μουσικό σχ.) ο Υποδιοικητής Α.Τ. Σιάτιστας Κ. Τζήμτσιος και γονείς.

Γ.Γ. Siatista-Info

Δείτε το βίντεο του Siatista-Info

 


Δείτε φωτογραφίες
Siatista-Info: «Πρώτο κουδούνι» και ο Αγιασμός στα σχολεία της Σιάτιστας! (11-9-2019)









Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael