Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Μουντομπάσκετ: Σόκαρε το Μαυροβούνιο η Νέα Ζηλανδία!

Η Νέα Ζηλανδία εμφανίστηκε πολύ καλή κόντρα στο Μαυροβούνιο και επικράτησε της ομάδας του Ζβένταρ Μίτροβιτς με σκορ 93-83, μένοντας ζωντανή στο κυνήγι της πρόκρισης 
 
Μουντομπάσκετ: Σόκαρε το Μαυροβούνιο η Νέα Ζηλανδία | in.gr

Η Νέα Ζηλανδία επικράτησε με σκορ 93-83 του Μαυροβουνίου και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο όπου συμμετέχει και η Εθνική μας ομάδα, καθώς ουσιαστικά αφήνει εκτός διοργάνωσης την ομάδα του Ζβένταρ Μίτροβιτς.
Πλέον τα πράγματα όσον αφορά την πρόκριση περιπλέκονται και μπορεί να μείνει εκτός τουρνουά ακόμα και ο νικητής του Ελλάδα-Βραζιλία, κάτι που όμως για να γίνει πρέπει να συμβούν απίθανα πράγματα.
Στα του ματς κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο εξαιρετικός Κόρεϊ Γουέμπστερ που πέτυχε 25 πόντους έχοντας; μάλιστα και 6/8 τρίποντα, ενώ ακόμη είχε 6 ριμπάουντ και 7 ασίστ.
Από την πλευρά των ηττημένων κορυφαίος ήταν ο Νίκολα Ιβάνοβιτς με 18 πόντους και 7 ασίστ, ενώ το μεγάλο αστέρι της ομάδας ο Νίκολα Βούτσεβιτς με 15 πόντους και 9 ριμπάουντ δεν έκανε το ματς που ο ίδιος θα ήθελε.
Ήταν ένα ματς που το Μαυροβούνιο δέχθηκε συνολικά τέσσερις τεχνικές ποινές, ενώ ο προπονητής Ζβένταρ Μίτροβιτς αποβλήθηκε από τον πάγκο πριν το ημίχρονο.
Οι Νεοζηλανδοί ξεκίνησαν πολύ καλά το παιχνίδι και έχτισαν μια μικρή διαφορά την οποία κράτησαν μέχρι το το φινάλε της τρίτης περιόδου όπου το Μαυροβούνιο μείωσε στον έναν πόντο (65-66).
Στο ξεκίνημα του τέταρτου δεκαλέπτου το σύνολο του Ζβένταρ Μίτροβιτς κατάφερε, συνεχίζοντας την αντεπίθεση του, να περάσει μπροστά, χωρίς όμως αποτέλεσμα αφού ο Γουέμπστερ με τα μακρινά του σουτ έκοψε τα πόδια των αντιπάλων του και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του.



in.gr




Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael