Τελευταια Νεα

6/trending/recent
Type Here to Get Search Results !

Εγνατία Οδός: Φωτιά σε μπάλες από τριφύλλι προκάλεσε ζημιές σε γέφυρα (βίντεο)Άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί η κυκλοφορία - Τι δήλωσε στο ethnos.gr ο επικεφαλής του κλιμακίου της Εγνατίας Οδού 
«Κόκκινο» άναψε για μία από τις δύο διακλαδώσεις γέφυρας της Εγνατίας οδού στον Έβρο στο ύψος της Ιτέας κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας, μετά τη φωτιά που ξέσπασε κάτω από αυτήν το απόγευμα της Κυριακής (16 Σεπτεμβρίου) από μπάλες τριφυλλιού που ήταν σε παρκαρισμένες πλατφόρμες. Μηχανικοί της εταιρείας που διαχειρίζεται τον αυτοκινητόδρομο βρίσκονται από το πρωί της Δευτέρας στο σημείο και πραγματοποιούν ελέγχους κατά μήκος όλης της γέφυρας προκειμένου να βγάλουν το τελικό πόρισμα. 
«Είναι άγνωστο πόσο μεγάλο είναι το πρόβλημα. Αποκαλύπτουμε κομμάτια της γέφυρας προκειμένου να έχουμε πλήρη εικόνα της κατάστασης και του μεγέθους του προβλήματος που προέκυψε. Η φωτιά έκαιγε για περισσότερες από τέσσερις ώρες, προκαλώντας προβλήματα τόσο στο σκυρόδεμα όσο και στον οπλισμό της. Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε για πόσο χρονικό διάστημα θα παραμείνει κλειστό το ένα ρεύμα, καθώς θα πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης. Στο πλαίσιο αυτό απαγορεύσαμε την κυκλοφορία των οχημάτων» δήλωσε στο ethnos.gr ο επικεφαλής του κλιμακίου Παναγιώτης Πανέτσος. 

Η δεύτερη διακλάδωση με κατεύθυνση από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους που βρίσκεται στο συγκεκριμένο σημείο ανοίγει το απόγευμα καθώς δεν παρατηρήθηκε κάποιο πρόβλημα ζημιά. Όσοι κατευθύνονται από το Σουφλί στην Αλεξανδρούπολη θα μετακινούνται μέσω της παλιάς εθνικής οδού και θα βγαίνουν από τον κόμβο του αεροδρομίου στην Εγνατία Οδό.

ethnos.gr
Top Post Ad

Below Post Ad

https://news.google.com/publications/CAAqBwgKMKTBmwsw6MuzAw?hl=el&gl=GR&ceid=GR%3Ael